Valioliiga la 15.01. klo 17:00

Newcastle - Watford

Newcastle marssittaa uudet tähtensä nurmelle! Afrikan mestaruuskisat verottavat Watfordia entisestään

Watfordilla on todella haastava lähtötilanne St. James’ Parkilla lauantaina, sillä pelaajia on todella paljon sivussa. Isännilläkin on omat poissaolonsa, mutta se säväytti pelillisesti edellisessä Valioliiga-kamppailussaan. Hornetsin tappioputki Valioliiga-kentillä on jo kuuden ottelun mittainen, eikä juurikaan valoa näy tunnelin päässä.

Afrikan mestaruuskisat sekoittavat entisestään Watfordin valmiiksi heiveröistä pakettia. Claudio Ranierin miehsitöstä puuttuvat toistaiseksi maajoukkuereissun takia Imran Louza, Adam Masina sekä William Troost-Ekong. Lisäksi sivussa ovat ainakin loukkaantuneet Nicolas Nkoulou, Peter Etebo sekä Ismaila Sarr. Epävarmaa on myös Kiko Femenian, Emmanuel Dennisin ja Christian Kabaselen pelaaminen – maalivahti Ben Fosterin ohella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä Javier Manquillo on pelikiellossa ja Federico Fernandez, Isaac Hayden sekä Jamal Lewis jatkavat loukkaantuneina. Callum Wilson on niin ikään sivussa, mutta tuoreeltaan Burnley-hyökkäyksestä haettu vahvistus Chris Wood debytoi isäntien hyökkäyksessä. Alakerrassakin on uusi kasvo, kun Kieran Trippier esiintyy ensimmäistä kertaa kotijoukkueen paidassa St. James’ Stadiumilla.

Newcastle pelasi pirteästi 1–1-tasatulokseen päättyneessä Manchester United -kamppailussa vuoden lopussa ja se on myös isäntien edellinen ottelu Valioliigassa. Woodin tulo hyökkäyspäähän voi tuoda kaivattuja tehoja viimeistelyssä ja variaatioita lisää hyökkäyspäässä myös Trippierin saapuminen. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Vieraiden pelaajatilanne on kehno, eikä äärimmilleen venytetystä materiaalista ole tällä kertaa isännille vastusta.

10 euroa pelirahaa