la 30.03. klo 14:30

Newcastle - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Newcastle jahtaa lontoolaisvierastaan sarjataulukossa! Palaako Harakat maajoukkuetauolta voitokkaana?

Maajoukkuetauko on lusittu ja taas mennään lauantaina Valioliigassa! Heikkoa kautta tuloksellisesti tähän asti skulannut Newcastle saa vieraakseen pelillisesti selkeästi heikomman, mutta yhä sarjataulukosta ylempää löytyvän West Hamin St. James’ Parkille. David Moyesin käskyttämällä vierasjoukkueella on neljän pisteen kaula Harakoihin, mutta isännillä on peli vähemmän pelattuna.

*Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa lunastusohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle on pärjännyt tälläkin kaudella selkeästi paremmin sarjan keskiarvoon nähden kotona kuin vieraissa, mutta talvi oli paikoitellen vaikea kotonakin. Eddie Howen ryhmä kärsii yhä merkittävistä poissaoloista, millä on toki iso vaikutus joukkueen potentiaaliin pärjätä. On todennäköistä, ettei loppukaudesta enää valtavaa kiriä saada aikaiseksi, mutta West Ham on kuitenkin lauantaina kaadettavissa.

NUFC360

@NUFC360
🗓️ #NUFC have 3 games in 8 days when the Premier League returns at the weekend.

How many points we getting?

#NUFC #PL


Newcastlella on poissaololistalla Sandro Tonali, Sven Botman, Lewis Miley, Callum Wilson, Joelinton sekä Nick Pope. Kieran Trippier, Tino Livramento ja Harvey Barnes saattavat olla jo mukana. Mohammed Kudus sekä Maxwel Cornet ovat vierailta epävarmoja. Edson Álvarezin korttitili on jälleen täynnä, joten pelikielto on päällä.

Isännille päästään ottamaan näillä kertoimilla peliä, mutta panostasoissa on syytä ottaa vielä epävarmojen kokoonpanojen suhteen rauhallisesti. Kotietu painaa joka tapauksessa vaakakupissa ja Newcastle on ilman muuta tästä parivaljakosta kovempi porukka.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.