Valioliiga su 12.03. klo 18:30

Newcastle - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No nyt on märkää ruutia! Nähdäänkö Newcastlen ja Wolvesin mittelössä maalin maalia?

Julen Lopetegui vie sunnuntaina Valioliigassa Wolvesin St. James’ Parkille ja tehtävänä on raapia pisteitä kivikovalta Newcastlelta. Isännät eivät ole juuri hyvästä formista päässeet viime viikkoina nauttimaan ja varmasti tähän on otteluruuhkalla ja rasituksellakin oma osuutensa. Kaikissa kilpailuissa Harakat ovat liidelleet viisi peliä ilman voittoa ja tätä putkea lähdetään nyt murtamaan.

Lopeteguin poppoo voitti viime viikonloppuna Molineuxilla Tottenhamin ja hajurako putoamisviivaan on nyt viisi pistettä – tämä kelpaa varmasti Wolves-kannattajille surkean alkukauden jälkeen! Yksi iso huolenaihe kuitenkin vielä leijailee ilmassa: maalipaikkojen luominen on edelleen vaikeaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle United StatZone

@nufcsz
⛔ No team has conceded fewer goals in the @premierleague than Newcastle United this season. (17)

#NUFC @SCHSiteServices


Kotijoukkueelta Joelinton kärsii pelikieltoa ja saikulla ovat Ryan Fraser ja Emil Krafth. Fabian Schärin pitäisi olla taas pelikunnossa. Wolvesilta Hwang Hee-chanilla ja Boubacar Traorélla on kuntotestit ottelun alla ja Sasa Kalajdzic, Chiquinho, Diego Costa ja Hugo Bueno ovat loukkaantuneiden kirjoissa.

Newcastle on tehnyt viimeiseen viiteen matsiin vaivaiset kaksi osumaa. Vaikka Eddie Howen ryhmä on etenkin kotikentällä aggressiivisesti prässäävä joukkue, ei murtautumismalleja kuitenkaan ole aivan liiaksi ja tämä johtaa kuivuusjaksoihin maalien suhteen. Wolvesin pitäisi kyetä puolustamaan laadukkaasti sunnuntaina ja napataankin näillä kertseillä underia peleihin.

Näin teet kunnolla hilloa underilla!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.