la 02.03. klo 17:00

Newcastle - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Koko tulosyksikkö telakalla! Käyttääkö tulivoimainen Newcastle tilaisuutensa?

On täysin selvää, että Wolves on viime aikoina menestynyt hivenen paremmin kuin on ollut odotettavissa. Tällä hetkellä olosuhteet ovat omiaan suvantovaiheelle, kun kaksi tärkeintä hyökkäyspään palasta on sivussa. Vierailusta St. James’ Parkille on tulossa vieraiden näkökulmasta äärimmäisen haastava ja isännillä nälkää riittänee hieman vaikeampien kamppailujen jälkeen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Molemmat joukkueet selvittivät tiensä jatkoon Englannin cupissa aiemmin tällä viikolla. Wolves joutui koville, kun se kohtasi Valioliiga-kilpailijansa Brightonin. Ottelun lopulta 1–0-numeroin voittanut susilauma joutui maksamaan jatkopaikasta kovan hinnan, kun Hwang Hee-Chan putosi toisella puoliajalla loukkaantumisen vuoksi sivuun. Alustavien tietojen mukaan eteläkorealaisen pelit koko maaliskuun osalta olivat siinä. Jo ennestään telakalla Gary O’Neilin ryhmästä oli Matheus Cunha, joten viimeistään nyt kovin maalintekouhka on syöty pois.

Newcastle United FC

@NUFC
Miggy with the winner the last time Wolves came to St. James' Park! ⏮️

Wolvesin pelillinen uudelleensyntyminen, rohkeus ja tehokkuus ovat eittämättä olleet hienoa seurattavaa Valioliiga-jännäreille, mutta nyt seinä tulee väkisinkin vastaan. Hyökkäyspäässä vedetään niin ohuella kärjellä ja esimerkiksi Pablo Sarabian ja Pedro Neton olisi pystyttävä nostamaan tasoaan äimistyttävällä tavalla, jotta pienintäkään notkahdusta ei pääsisi syntymään.

Ottelu Newcastlea vastaan on Valioliigassa ensimmäinen, kun sekä Hwang että Cunha puuttuvat kehistä yhtäaikaisesti. Kertoimissa ei ehkä vielä täysin nähdä kaksikon merkitystä, mutta vähänkään O’Neilin miehistön suuntaan tämän sesongin puolella vilkaissut tietää – menetykset ovat jättiläismäiset.

Newcastle on erittäin vahva hyökkäysjoukkue, joka on mättänyt peräti 14 osumaa Wolvesia enemmän tällä kaudella. Voitolla isäntä nousisi susilauman ohi myös sarjataulukossa ja se varmasti motivoi aivan riittävästi. Isännällä on muutama poissaolo, kun maalivahti Nick Pope, Matt Targett, Joelinton ja Callum Wilson ovat loukkaantuneina. Edellä mainitut ovat kuitenkin huomattavasti pienempiä murheita Wolvesin päätähtien ja -arkkitehtien puuttumisen rinnalla. Talla pohjaan ja Newcastlea lapulle (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.