Valioliiga pe 08.04. klo 22:00

Newcastle - Wolves

Löytääkö Wolves edelleen ratkaisuvoimaa, vaikka ykköstykki on pelikiellossa?

Newcastle kärsii edelleen loukkaantumisista, kun se kohtaa Wolvesin. Maaottelutauon aikana tilanne kuitenkin parani jonkin verran, mutta siitä huolimatta ryhmä kärsi ruman tappion Tottenhamille viime viikonloppuna. Vastassa on toinen ailahtelevasti hiljattain esiintynyt ryhmä Wolves. Vierailla on edelleen sivussa kaksi todella tärkeää pelaajaa, joista toinen loukkaantuneena ja toinen pelikiellossa.

Raul Jimenez jatkaa edelleen pelikiellossa. Lisäksi sivussa on toinekin tähtipelaaja, kun Ruben Neves puuttuu Wolvesilta loukkaantumisen vuoksi. Viime viikonloppuna joukkue kuitenkin löysi kuin löysikin ratkaisijat Aston Villaa vastaan, jonka se kaatoi kotonaan 2–1. Ottelu oli todella tasainen, eikä Molineuxin isäntien esitys jäänyt missään tapauksessa huonoksi. Se pystyi laittamaan hyvin kampoihin Villalle ja jopa voittamaan – tulivoimaa joukkueessa on jopa ilman Jimeneziä, mutta onnistuuko se yllättämään Newcastlen heiveröisen alakerran?

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ainakaan viime viikolla isäntien alakerta ei kerännyt lisää pisteitä. Vaikka Jamaal Lascelles aloitti vaihdosta, eivät Dan Burn tai ainokaisen maalin viimeistellyt Fabian Schär juuri sen paremmin toppariosastolla vakuuttaneet. Viisi maalia omiin on auttamatta liikaa – Tottenhamissa ne aiheuttivat 5–1-tappion. Isaac Hayeden, Jamal Lewis, Kieran Trippier sekä Callum Wilson ja mahdollisesti myös Joe Willock ovat edelleen sivussa vieraiden kokoonpanosta. Etenkin Trippierin poissaolo on todella kriittinen takaisku, joka heikentää alakerran pallovarmuutta entisestään.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa. Newcastle vaikuttaisi olevan hieman yliarvioitu ja Wolves kiinnostaa tässä vahvasti. Ilman tasuririskiä mennään ja silti saadaan huippukerroin haltuun!

10 euroa pelirahaa