ATP ke 18.07. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Newport ATP: Vasek Pospisil-Mischa Zverev | Nurmispesialistille helppo voitto

Nurmikentällä pelattavan Newport ATPn toisella kierroksella kohtaavat kanadalainen Vasek Pospisil sekä saksalainen Mischa Zverev.
Pospisil tunnetaan kovakentän pelaajana, mutta myös nurmella pelaaminen on toiminut hyvin. Ensimmäisellä kierroksella Pospisil voitti helpon oloisesti yhdysvaltalaisen Donald Youngin suoraan kahdessa erässä.
Zverevin ei tarvinnut ensimmäisellä kierroksella kaivaa mailojaan laukusta, sillä turnauksen neljä parhaiten sijoitettua pääsevät automaattisesti toiselle kierrokselle ja Zverev on turnauksen toiseksi parhaiten listattu pelaaja. Zverev on erikoistunut nurmikentällä pelaamiseen, miehen voimakas syöttö sekä volleyn kalastelu heti syötön jälkeen on varmaankin parhaiten nurmikentällä toimiva pelisuunnitelma. Myös saksalaisen palautuspeli on toiminut erinomaisesti koko nurmikenttäkauden. Kauden hyvästä vireestä kertoo muun muassa miehen ensimmäinen ATP tason turnausvoitto Eastbournessa vajaa kolme viikkoa sitten.
Perustasoltaankin huomattavasti heikommalle Pospisilille vihjaaja ei arvioi kovinkaan suuria mahdollisuuksia edes yhteen erävoittoon nurmikenttien taituria vastaan, erätasoituksesta saatavat maukkaat kertoimet otetaan kiinni kuten myös lyhyeksi jäävän ottelun pelimäärä.