League Two pe 18.03. klo 21:45

Newport - Hartlepool

Newport nousussa kiinni!

Englannin neljänneltä sarjatasolta on kova tunku ylöspäin. League Twosta nousee suoraan kolme joukkuetta, ja neljä seuraavaa pelaavat vielä play offit. Newport on tällä hetkellä sarjassa kolmantena hyvän putken jälkeen, ja tällä hetkellä voi klassisesti sanoa, että kaikki on omissa käsissä. Hartlepool puolestaan on turvallisesti keskikastissa, eivätkä nousu- tai putoamiskahinat tule sille tänä keväänä ajankohtaisiksi.

Newport on taaplannut seitsemän viimeistä otteluaan tappioitta: näistä neljä on ollut voittoja ja kolme ottelua on päättynyt tasapeliin. Voitto Hartlepoolista nostaisi isännät jo sarjakakkoseksi ennen muita viikonlopun pelejä. Joukkueella on pari pitkäaikaisloukkia, ja kokoonpano tuskin muuttuu paljon viime pelistä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Hartlepool hävisi viikolla Bradfordille, ja tämä oli jo kolmas peräkkäinen ottelu ilman voittoa. Hieman kädenlämpöiseksi on illan vieraiden touhu mennyt, kun tämänhetkinen pistemäärä tulee kaikella todennäköisyydellä riittämään jo sarjatason varmistamiseksi, vaikka otteluita on jäljellä vielä kymmenkunta. Kokoonpanotilanne vierailla on hyvä.

 

Newportin alakerta on ollut viime ottelut loistavassa kunnossa. Toisaalta Hartlepool ei ole viimeiseen kahteen otteluun saanut edes maalitiliä auki. Lähtökohta otteluun on vähämaalinen, eivätkä 1-0 tai 2-0 kotivoitot millään tavalla yllättäisi. Otetaan lapulle siis underia.

10 euroa pelirahaa