NFL su 23.09. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NFL: Atlanta Falcons – New Orleans Saints | Arkkivihollisten kohtaaminen

Tänään nähdään NFC-konferenssin eteläisen divisioonan ottelu, jossa kohtaavat kotijoukkue Atlanta Falcons ja vierailija New Orleans Saints. Heidän värikäs historiansa saa liekin syttymään niin katsomossa kuin kentälläkin.
Ennakkoasetelmissa kotijoukkueen puolustus on vierailijoita parempi. Vierailijoiden pelinrakentaja Drew Brees on yksi liigan tarkimpia heittäjiä. Hän on ollut viimeisen 10 vuoden aikana joka kerta tilastoissa kahdeksan parhaan heittäjän joukossa. Michael Thomas johtaa vastaanottotilastoja ylivoimaisesti tällä kaudella, 28:lla kopillaan. Mikäli Atlantan puolustus saa hänet kuriin, vierailijoille ei jää montaa asetta.
Kotijoukkueelta puuttuu kaksi tärkeää puolustajaa – Deion Jones ja Keanu Neal. Tämä antaa Breesille enemmän aikaa etsiä syöttökohde. Saintsin paras juoksija Mark Ingram kärsii pelikieltoa, joten juoksuvastuu jää Alvin Kamaralle. Kamara on todella vahva etenijä, jota on erittäin haastava kaataa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkueen puolustus on lähtökohtaisesti heikompi. Heidän suurin urakkansa on pysäyttää kotijoukkueen laitahyökkääjä Julio Jones. Jones on nopea suunnanvaihtaja ja pelinrakentaja Matt Ryan osaa ennakoida hänen juoksuratansa ilmiömäisen tarkasti.
Ottelun kulminaatiopisteet ovat Saintsin juoksuhyökkäys vastaan Falconsin juoksupuolustus ja heittopelin vastaanotto. Molemmissa osa-alueissa kotijoukkue on vahvempi. Mikäli kotijoukkue saa otettua Breesiltä ajan pois, peli tulee olemaan heille helppo. Hyökkäys tulee saamaan tarvittavat touchdownit voiton varmistamiseksi.
Otteluun lähdetään hakemaan kotijoukkueen voittoa ja ottelun juoksumääriä alle 53.5.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ