NFL su 28.10. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NFL: Jacsonville Jaguars – Philadelphia Eagles | Totiset paikat Wembleyllä

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n sunnuntai-perinteeksi muodostunut Lontoon taisto on tänään tarkastelun alla. Vastakkain ovat Lontoon konkarijoukkue Jacksonville Jaguars, joka on voittanut kolme viimeisintä otteluaan Wembleylla. Vierailijaksi saapuu Eurooppa-neitsyyden menettävä, puolustava mestari Philadelphia Eagles. Molemmat joukkueet ovat rämpineet enemmän tai vähemmän alkukaudella. Saldoilla 3-4 olevat joukkueet tarvitsevat muutoksen tuulia, mikäli mielivät jatkopeleihin.
Kotijoukkueen puolustuspeli on liigan eliittiä. Ainakin heittopelipuolustus toimii täydellisesti ja on sarjan parasta. Juoksupuolustus laskee kokonaisuutta, mutta Jags on puolustuspelin kokonaistilastoissa toisena. Heittopelipuolustuksessa Jaguarsilla on selvä etu. Joukkue on antanut ainoastaan kuusi heittotouchdownia seitsemässä pelissään.
Kotijoukkueen hyökkäyspeli taas on selkeästi liigan häntäpäässä. Pelinrakentaja Blake Bortles on pelinrakentajaa mittaavassa Passer Rating-tilastossa keskiarvoa huonompi, 80.3 lukemallaan. Ainoastaan hänen oma juoksupelinsä pitää joukkueen etenemisen elossa. Joukkueen paras runningback Leonard Fournette loukkaantui jo viikolla 1, eikä kukaan oikein ole saanut hänen saappaitaan täytettyä. T.J Yeldon on ainoa, kenelle Bortles antaa palloa ja pelien rakentamiset ovat ennalta arvattavissa. Heittopelissä piilee riskinsä, sillä Bortles on yksi liigan heikoimpia heittäjiä tilastojen valossa. Lisäksi hän on heittänyt liikaa pallonmenetyksiä.
Vierasjoukkueen puolustuspeli on myöskin hyvää. Heittopelipuolustamisessa on parannettavaa, mutta juoksupelipuolustaminen on toiseksi parasta koko sarjassa. Nyt vielä Jaguarsin rämpiminen vastustajan parhaalla osa-alueella, parantaa kokonaisuutta ja Bortlesin juoksut on helpommin otettavissa pois. Ainoastaan kotijoukkueen runningback Yeldonin pysäyttäminen on tärkeimpiä tehtäviä. Heittopelipuolustuksella on helpompi keskittyä kolmeen tasaisesti juoksevaan laitahyökkääjään ja huonosti ajoitettuihin kotijoukkueen heittoihin.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Eaglesin hyökkäyspeli on ollut tällä kaudella se joukkueen ongelmakohta – Peli ei ole yhtä näyttävää, kuin mestaruuskaudella. Runningback Jay Ajayin rooli on ollut heikompi alkukaudella ja loukkaantumisen myötä Wendell Smallwood on ottanut hienosti vastuuta juoksuhyökkäyksessä. Ongelma on näkynyt hänen ja pelinrakentaja Carson Wentzin (Passer Rating 108.3) ajoituksissa. Pieniä väärinymmärryksiä pallon hallitsemisessa aiheuttaa pudotuksia ja pallonmenetyksiä. Heittopelissä on potentiaalia, mutta variaatiot ovat olleet suppeat. Laitajuoksijat Zach Ertz ja Nelson Agholor ovat kahdestaan kopanneet yli puolet Wentzin heitoista ja vastustajan on helpompi keskittyä puolustamiseen. Potentiaalia joukkueessa on, kunhan ajoitus saadaan kohdilleen.
Tässä pelissä on vain yksi suosikki – Philadelphia Eagles. Markkinat ovat pelanneet vieraita isolla prosentilla, mutta silti tasoituslinja ei ole suuremmin noussut. Vieraiden linja on erittäin pelattava ja otamme Eaglesin -3.5 tasoituksellisen voiton.
Toisena kohteena lähdemme rohkeasti pelaamaan kotijoukkueen kokonaispisteitä alle 19.5. Koko ottelusta on odotettavissa vähäpisteinen, koska molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on eri tasolla, mitä hyökkäyspelit. Kotijoukkueen pelinrakennus vaan on joukkueista surkealla tasolla, joten puolustava mestari pystyy pitämään lukemat alle kahdenkymmenen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ