NFL pe 12.10. klo 03:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NFL: New York Giants – Philadelphia Eagles | Legendaarinen välienselvittely – tärkeät pisteet tarjolla

Tänään New Jerseyn MetLife-stadionilla kohdataan National-konferenssin ja Itäisen divisioonan sisäinen taisto, kun vastakkain asettuvat kotijoukkue New York Giants (1-4) ja vierailija Philadelphia Eagles (2-3). Heidän välisiään hegemoniaotteluita on päästy nauttimaan yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1933 ja tätä otteluparia pidetään yleisesti amerikkalaisen jalkapallon tunnetuimpana taisteluparina. Ottelu nähdään Viaplayn tv-ottelussa perjantain vastaisena yönä klo 03.15 alkaen.
Keskinäiset kohtaamiset ovat viime vuosina menneet Philadelphian komennossa. Vieraat hallitsevat tilastoja viimeisten 10 pelin osalta 2-8-lukemin. Viime kauden molemmat pelit menivät myös Eaglesille.
Giants on tehnyt idässä eniten pisteitä, mutta pisteet ovat lähestulkoon kokonaan kertyneet keskushyökkääjätulokkaan, Saquon Barkleyn ja potkaisija Aldrick Rosasin toimesta. Laitajuoksijat Odell Beckham Jr ja Sterling Shepard ovat jääneet tuloksellisesti hieman juoksupelin jalkoihin, vaikka ovat päässeet etenemään jaardeja ja saaneet joukkueelleen uusia ensimmäisiä yrityksiä.
Nyt tulee keksiä uusia kujeita, sillä Philadelphian puolustuslinja on vahva, eikä siitä löydy samanlaisia aukkoja kuin mitä Giants on saanut vastustajiltaan. Eaglesin juoksupuolustus on tämän kauden osalta toiseksi parasta. Vastustaja on päässyt tekemään Red Zonelta ainoastaan kaksi juoksumaalia. Lisäksi juoksupuolustus ei jätä Giantsin pelinrakentajalle Eli Manningille aikaa. Hänet onkin säkitetty tällä kaudella jo 16 kertaa, hänen antaen kolme pallonmenetystä, joten pallo pitäisi saada nopeammin ja tarkemmin liikkeelle.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Joukkueen suunnalta onkin kuulunut huhuja Odellin tyytymättömyydestä, kun rookiepelaaja kerää kaiken huomion ja vastuu touchdownien tekemisessä siirtyi pois itseltään. Kuinka kauan hän jaksaa pelata joukkueelleen – se on ajan kysymys. Ottajia olisi kyllä, mutta pitkä on matka tammikuun siirtoikkunan aukioloon.
Philadelphian heittopuolustus ei ole juoksupuolustuksen kanssa samaa tasoa. Mikäli Odell ja Sterling pääsevät vapaasti juoksemaan kahden suunnan juoksuja, on puolustus helisemässä. Giantsin juoksupeli omassa päässä on ollut loistavaa, kun tilaa löytyy – ongelmaksi muodostuu maalialuepelaaminen. Kun puolustuslinja on vahva eikä Manning saa aikaa etsiä laitajuoksijoita, on Red Zone-puolustus Philadelphialla helpompaa.
Vieraiden hyökkäyspeli koki takaiskun, kun joukkueen juoksupelin voimahahmo Jay Ajayi siirrettiin loukkaantuneiden listalle, edellisen pelin jälkeen syntyneen polvikivun takia. Juoksupeli siis jää yksinomaan Wendell Smallwoodin harteille. Tämä näkyy taatusti ottelussa ja Eaglesin on edettävä enemmän heittopelin avulla. Edellisessä pelissä he tekivät luvattoman paljon virheitä, joten niihin ei tässä pelissä ole varaa.
Laitajuoksija Nelson Agholor tiputteli palloja ja ainoastaan Zach Ertz oli kykenevä ottamaan koppeja Eaglesin pelinrakentajan, Carson Wentzin heittoihin. Tämä kaksikko on ollut vastuussa jopa yli puolesta Philadelphian vastaanotoista, joten parannettavaa löytyy.
Pelisuosituksena lähdemme hakemaan Giantsin tasoituksellista voittoa +2.5. Heidän tasonsa on hieman heikompi kuin vastustajalla, mutta vierailijoiden loukkaantumiset tasoittaa ottelua paljon. Lisäksi kotietu painaa tässä ottelussa normaalia enemmän. Toisena pelinä pelaamme yli 43.5 pistettä. Mikäli sää pysyy selkeänä, molempien joukkueiden hyökkäysvoima riittää ylittämään vaaditun pisterajan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ