NFL su 30.12. klo 23:25

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NFL: Washington Redskins – Philadelphia Eagles | Liitääkö Kotkat pudotuspeleihin

Tänään pelataan viimeinen kierros amerikkalaisen jalkapallon, National Konferenssin Itäisen divisioonan ottelu, jossa kohtaa kotijoukkue Washington Redskins (7-8) joka saa vieraakseen puolustavan mestarin, Philadelphia Eaglesin (8-7). Eagles on pelannut kautensa hieman alakanttiin, johtuen osittain ykköspelinrakentaja Carson Wentzin loukkaantumisista. Kotijoukkueella ei ole enää panosta tässä pelissä, kun taas vastaavasti vierailijoilla on vielä kaikki pelissä. Voitolla on vielä mahdollisuudet jatkopeleihin, jos hieman myöemmin Chicago Bears onnistuu voittamaan Minnesota Vikingsin.

Tilastoissa huomaa, että vahvuudet hyökkäyksessä, sopii myös paremmin vastustajan puolustukselle. Eagles heittää, Redskins juoksee. Erona kuitenkin, että kotijoukkue on liigan keskitasoa tai sen tasaisesti huonompi joka osa-alueilla, kun taas vierailla on omat vahvuudet selvästi paremmalla tasolla ja heikkoudet liigan häntäpäässä.

Pysäytä ”AP” pysäytä Redskins

Koko Washingtonin juoksuhyökkäys on ollut koko kauden Adrian Petersonin varassa. Hän on juossut yli tuhat jaardia tällä kaudella, 70 jaardin pelikeskiarvolla ja tehnyt seitsemän touchdownia. Kun häneltä otetaan tila pois, pelinrakentaja Josh Johnson pakotetaan siirtymään heittopeliin. Hänen heittokätensä ei ole sitä tasoa, mitä tarvitsisi pelätä. Vaikka Phillyn heittopuolustus on heikohkoa, on Washingtonin heittohyökkäys on vielä kehnompaa. He ovat tehneet liigan neljänneksi vähiten pisteitä, joten laitahyökkääjien harteille lastataan suuria odotuksia. Siellä ovat Philadelphian heikkoudet.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Punaniskojen” kapteeni vaihtui

22.12 hävityn Titans-ottelun jälkeen Washingtonin kapteeni, linjapuolustaja D.J Swearinger antoi lehdistölle ei niin mairittelevan lausunnon, joukkueen puolustuskoordinaattorista ja joukkueensa tavasta puolustaa. Pettymys toki oli suuri, kun haaveet pudotuspelipaikasta romuttuivat viimeisen neljänneksen sulamiseen.Hänet siirrettiin jouluaattona Waiwer-listalle, eli vapaiden pelaajien listalle, josta Arizona Cardinals hänet sitten heti poimi. Tämä poissaolo tekee ison loven Redskinsin puolustukselle. D.J olisi ollut se vahvin ehdokas pysäyttämään Eaglesin vahvan Tight Endin, eli sisemmän laitahyökkääjän Zach Ertzin. Ertz on joukkueen kovin heittopelivastaanottaja ja väkivahva etenijä. Hän tulee tekemään tuhoa Washingtonin puolustukselle.
Eaglesin hyökkäyspeli perustuu monipuolisuuteen ja tasaisuuteen. Vaikka joukkueen ykkösjuoksija, runningback Jay Ajayi on edelleen loukkaantuneena, ovat Josh Adams ja Wendell Smallwood nostaneet tasoaan. Joukkueen vastaanottajakolmikko Ertz, laitajuoksijat Nelson Agholor ja Alshon Jeffery takaa heittopelin onnistumiset laajalla rintamalla. Vastustajan on vaikea pitää joka linja kiinni. Pelinrakentaja Nick Foles löytää heittolinjat, kun saa aikaa taskun ulkopuolella ajoittaa juoksut kohdilleen.
Pelivihjeet painottuu tässä ottelussa motivaatiotekijöihin ja vieraiden näytönpaikkaan. Pelataan Eaglesin tasoituksellista voittoa -7. Toisena kohteena otetaan Eaglesin kokonaispisteet yli 24,5