pe 02.11. klo 02:20

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NFL: San Francisco 49ers – Oakland Raiders | Paikallisottelussa teemana häpeän välttely

Perjantaiyön NFL-mittelössä kohtaavat läheiset kiistakumppanit San Franciscon lahtialueelta. Kotijoukkue San Francisco 49ers isännöi vierasjoukkue Oakland Raidersia. Tätä peliä on moni paikallinen odottanut suu vaahdoten. Nyt kun kausi on lähtenytkin mollivoittoisesti liikkeelle molemmilta joukkueilta, on kiinnostus otteluun laimentunut. Jatkopelihaaveet ovat murentuneet molemmilta ja jäljelle jää ainoastaan jumbosijan välttäminen.
Molemmat joukkueet ovat menettäneet tärkeitä pelaajia jo alkukaudesta lähtien. Oakland on kierrättänyt isoa joukkoa juoksupuolustuksessa, eikä vakiintunutta kokoonpanoa ole vielä saatu kasaan. Oaklandin puolustus joutuukin kovaan testiin riippuen siitä, kuka kotijoukkueella on pelinrakentajana.
Kotijoukkueen ykköspelinrakentaja C.J Beathard loukkasi ranteensa edellisessä pelissä ja saattaa olla, että uusi tulokas Nick Mullen joutuu tositoimiin. Hänen ajoituksensa ja pelin suunnittelu näkyy varmasti epävarmuutena ja heittopeliä todennäköisesti vältellään alkuun. Ninersin juoksupeli onkin paljon heittopeliä parempaa. Vastaavasti Oaklandin juoksupuolustus on liigan heikointa. Isoin avainkysymys tähän peliin onkin saako juoksupuolustus vietyä tilaa ja riittävästi painetta pelinrakentajalle.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vieraiden pelinrakentaja Derek Carr on pelaaja, joka estää laivaa uppoamasta. Hänen heittotarkkuutensa on joukkueen tilastoihin nähden silti erinomainen. 75% onnistumisprosenttia voidaan pitää loistavana. Tight end Jared Cook osoittikin piristymisen merkkejä juostessaan touch downin Coltseja vastaan. Nyt kun joukkueen ylivoimaisesti paras etenijä, running back Marshawn Lynch on loukkaantumisen takia sivussa, on Cookilla iso rooli hyökkäyspelissä.
Pelin käsikirjoitus on selkeä. Molempien joukkueiden vahvuutta yritetään käyttää vastustajan heikompaan osa-alueeseen. San Francisco hyökkää juoksemalla ja Oakland heittämällä. Se, kumman puolustus vastaa huutoon paremmin ja löytää keinot hyökkäyksen pysäyttämiseen, voittaa ottelun.
Pelinäkemyksen kannalta vastustajan pelinrakentaja-tilanne kääntää ottelun vieraiden hyväksi. Ykköspelinrakentaja ei yksinkertaisesti saa pidettyä palloa kunnolla käsissään, jotta voisi edetä turvallisesti jaardeja. Lisäksi vieraiden kannalta parempi tilanne syntyy, jos rookiepelinrakentaja joutuu tuleen paikallismatsissa.
Peliksi otamme Oakland Raiders moneylinen. Toiseksi kohteeksi Oaklandin pisteet yli 21.5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ