ma 24.12. klo 03:20

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NFL: Seattle Seahawks – Kansas City Chiefs | Taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy

Tänään kohtaavat isojen valojen alla kaksi joukkuetta, joista molemmat kamppailevat suurista palkinnoista. Kummallakin ovat isot panokset kyseessä. Kotijoukkue Seattle Seahawks (8-6) taistelee villi kortti -paikasta pudotuspeleissä ja voitto sinetöisi sen. Vierailija Kansas City Chiefs (11-3) puolestaan varmistaisi voitolla AFC:n Läntisen Divisioonan voiton ja ansaitun huiliviikon jatkopeleihin. Molemmat joukkueet ovat olleet kovassa vedossa.
Hyökätäänkö juoksemalla vai heittämällä?
Seahawks on koko liigan ykkösenä juoksupelissä. Chris Carson, Mike Davis ja Rashaad Penny etenevät järjettömällä varmuudella ottelusta toiseen. Kun nämä miehet eivät aukkoa saa, niin pelinrakentaja Russell Wilson juoksee itse. Jokainen heistä etenee yli neljän jaardin keskiarvolla, joten ei ihme, kun he ovat liigan kärkipaikalla juoksuhyökkäyksessä.
Vastaavasti City Chiefsin juoksupuolustus on heikkoa ja se on liigassa vasta sijalla 26. Sijoitus ei mairittele, mutta heidän heittopuolustuksensa on vielä heikompaa – Chiefs on siinä heikoin koko liigassa. Vieraiden puolustuslinjan etumiehille on tulossa hikinen iltapäivä, kun he yrittävät pitää running backit paikallaan.
Vierailija on heittopelien mestari. Koko sarjan toinen sija heittopelaamisessa on vakuuttava tilasto. Kaksi liigan ylivoimaisesti pelottavinta laitajuoksijaa Travis Kelce ja huippunopea Tyreek Hill tekevät pahaa jälkeä puolustukselle kuin puolustukselle. Tämä tutkapari on vastaanottotilastoissa kärkikympissä ja vastaanotto-touchdowneissa viidentenä ja kuudentena. Yhteensä 21 kopattua ja juostua maalia on näillä herroilla.
Kotijoukkueella riittää mietittävää siitä, kuinka se saa pidettyä miehet kurissa ja nuhteessa. Seahawksin juoksupuolustus on hieman heittopuolustusta huonompi, sillä se on siinä vasta sijalla 20. Toki puolustuspelaaminen on hioutunut parempiin uomiin kauden edetessä, mutta nyt on vastassa kaikista kovin mittari.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vierailijoiden pelinrakentaja Patrick Mahomes johtaa montaa liigatilastoa: eniten heitto-touchdowneja, eniten heitto-jaardeja ja Passer-Rate tilastossa, joka mittaa pelinrakentajan kokonaistehoja, hän on toisena lukemalla 114.8. Seattlen puolustuslinjan on pyrittävä pysäyttämään Mahomesin omat juoksut ja heittopelaaminen nopeasti, eikä antaa tilaa taskussa, sillä muuten hän hakee tarvittavat jaardit itse juoksemalla. Jos Chiefs saa riittävästi uusia yrityksiä, niin lähes jokainen hyökkäysvuoro päättyy pisteisiin.
Molempien joukkueiden puolustus ei vaan kykene pitämään hyökkääjiä kurissa, joten tästä ottelusta odotetaan erittäin pisterikasta taistelua.
Kotijoukkue Seahawks pelaa veitsi kurkulla ja tappiolla se saattaa olla ulkona jatkopeleistä, joten valmentajavelho ja taktiikkanero Pete Carroll lähtee varmuudella hyökkäämään uusilla kuvioilla ja vastustajan pelipuolustus on luettu läpi.
Koko otteluun pelataan kohdetta yli 55 pistettä. Toiseksi pelivalinnaksi otetaan Kansas City Chiefsin Team Total, yli 28 pistettä. Kolmanneksi kohteeksi nostetaan vielä Chiefs ML.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ