su 30.12. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

NFL: Houston Texans – Jacksonville Jaguars | Kotijoukkueella riittää panosta yhä viimeisellä kierroksella

Tänään nähdään amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä viimeinen kierros runkosarjassa ja NFC Konferenssin alkuillan tv-kamppailussa, otetaan tarkasteluun Eteläisen Divisioonan ottelupari Houston Texans – Jacksonville Jaguars.
Vierasjoukkue Jaguarsilla (5–10) ei ole enää mitään panosta tässä ottelussa. Loukkaantuneiden lista on pitkä ja moni vaan odottelee lomille pääsyä. Kotijoukkue Texans puolestaan taistelee vielä viikon lisähuilista, joka on tarjolla, jos se kykenee voittamaan ottelunsa ja saa pientä apua muualta. Texans tavoittelee voittoa, eikä avauspelaajia lepuuteta.

Joukkueiden tilastot ovat suhteellisen selkeät ja niistä näkyy hyvin ottelun juoni. Vierasjoukkueella on sarjan toiseksi kovin heittopuolustus, mutta selkeästi huonompi juoksupuolustus. Houstonilla taas juoksuhyökkäys on huomattavasti parempaa kuin heittopeli, joten siihen kohtaan kotijoukkue panostaa hyökkäyksissään. Kun siihen lisätään runningback Lamar Miller, joka palaa sairastuvalta, pystyy Texans juoksemaan monipuolisesti. Pelinrakentaja Deshaun Watson kykenee juoksemaan myös itse tarvittaessa riittävät jaardit, mikä puolestaan antaa Millerille hengähdysaikaa. Lisäksi heittopelaamisessa mukana on ilmiömäinen laitahyökkääjä DeAndre Hopkins, joka on juossut jo 1425 jaardia tällä kaudella. Hän on liian yksin pelintekijän roolissa ja merkattu mies, vierasjoukkueen puolustuksessa.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Jaguarsin hyökkääminen on jämähtänyt hyvin yksitoikkoiseksi. Useista poissaoloista johtuen pelimiehiä ei vain yksinkertaisesti löydy. Jaguars hakkaaa päätään seinään juostessaan lähes kolme neljästä yrityksestä ja nyt on vastassa yksi parhaista juoksupuolustuksista koko sarjassa. Juoksupelaaminen ei luonnistu lainkaan ja hyökkäyksessä pitäisi heittää enemmän, koska sieltä löytyisivät Houstonin heikkoudet. Moni muu joukkue huomasi sen asian kauden edetessä ja käytti heittopelaamista aseenaan Houstonia vastaan. Nyt kun pelinrakentaja Blake Bortles palaa tositoimiin, saa hän paremmin luettua koko kentän kuin kukaan muu ja ehkä ilman syötönkatkoja heittopelaaminen toisi enemmän hyökkäysjaardeja kuin juoksupeli.
Jaguarsin ylivoimainen tähti, runningback Leonard Fournette, on kärsinyt pitkään nilkkavammastaan ja ottelun alla on epävarmaa, pelaako hän tässä ottelussa. Kun kausi kerran on jo paketissa, ei kuntoa välttämättä kannata enää viimeisessä kamppailussa riskeerata. Halut olisivat kovat, mutta hän saattaa silti luovuttaa paikan muille, sillä Texansin puolustuslinjasta löytyy liigan kovimpia miehiä, kuten J.J. Watt, Jadeveon Clowney, Zach Cunningham.
Taiston kuviot ovat selkeät. Kotijoukkue hyökkää laajalla rintamalla ja kysymys kuuluu, kuinka kauan Jaguarsin puolustuslinja jaksaa roikkua mukana.
Vierasjoukkueen aseet hyökkäyspelaamisessa ovat olleet loukkaantumisten varjostamassa kaudessa mitäänsanomattomia. Suurin kysymys pelivalintojen kannalta on, kuinka ison tasoituksen Houston kestää? Ilman kurinalaisuuden pettämistä ja liiallisten rangaistusjaardien ottamista, vierailla ei ole lainkaan mahdollisuuksia.
Tähän otteluun löytyy muutama herkullinen kohde kotijoukkueen puolelta. Ensimmäisenä pelataan Houstonin tasoituksellista voittoa (-7 pistettä). Toiseksi kohteeksi otetaan Houstonin korkea pistemäärä (kotijoukkue yli 23,5 pistettä). Kolmanneksi kohteeksi valitaan Hopkinsin vastaanottojaardeja (yli 84,5 jaardia).

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ