to 08.11. klo 05:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Anaheim Ducks – Calgary Flames | Siipirikkoinen ankkalauma kohtaa tulikuuman kanadalaisjoukkueen

Loukkaantumisten riepottelema Anaheim Ducks kohtaa uskomattomassa liidossa olevan Calgary Flamesin keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Siipirikkoinen Ankkalauma

Loukkaantumisten runtelema Ankkalauma ei ole tällä kaudella vielä missään vaiheessa saanut peliään kulkemaan halutulla tavalla, vaan on useimmiten ollut nimenomaan ottavana osapuolena. Sairastuvalta löytyvät Josh Manson, Carter Rowney, Corey Perry, Ondrej Kase, Maxime Comtois sekä Nick Ritchie, jotka ovat todella tärkeitä pelaajia joukkueelle.
Joukkuuen maalivahti John Gibson on ollut alkukaudesta joukkueen selkäranka. Torjuntaprosentti on huikea 93,26 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,41. John Gibsonin tärkeydestä kertovat myös laukaisutilastot, jotka eivät Ankkalauman suuntaan ole kaunista katseltavaa. Joukkue on saanut kauden 16:n pelin keskiarvona vastustajan maalille 25 laukausta ottelua kohden ja päästänyt 37 laukausta omiin päin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Calgary Flames ilmiliekeissä

Flames on alkukauden yksi suurimpia yllättäjiä. Joukkue löytyy Läntisen konferenssin toiselta sijalta maalierolla 52:50. Joukkueella oli alkukaudella ongelmia etenkin oman pään kanssa, mutta viimeisen viiden pelin aikana puolustuspelaaminen on piristynyt huomattavasti. Keskiarvo koko kaudelta laukauksien suhteen on 33 vastustajan päähän ja 30 omiin päin.
Flames siintää neljän ottelun voittoputkessa ja peliesitykset ovat olleet vakuuttavia. Joukkueen ykköskentän hyökkäyskolmikko Johnny Gaudreau, Sean Monahan ja Elias Lindholm ovat olleet ilo silmälle. Kyseinen kolmikko on joukkueen 52 maalista viimeistellyt 23. Joukkue ei silti lepää pelkän ykkösvitjan varassa, vaan pelimiehiä löytyy laajemmalta rintamalta. Kakkoskentän 20-vuotias Matthew Tkachuk on taitava hyökkääjä, joka on myöskin nostettava esiin, 6 tehtyä maalia ja 6 syöttöä alkukauteen.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Ratkaisevat tekijät

Ankkalaumalla oli edeltävä päivänä vieraspeli Los Angeles Kingsiä vastaan, josta tuliaisina nolla pistettä ja tappio. Joukkue pelaa ensi yönä kotikaukalossaan toisen ottelun 24 tunnin sisään, joten lepoaika on pieni mikä varmasti näkyy myös joukkueen otteissa. Mitä luultavammin Ankkalauman maalin suulle tulee myös asettumaan kakkoskassari eli 38-vuotias Ryan Miller. Miller ei missään nimessä ole Gibsonin kaltainen maalivahti, joten tämä tuo lisäetua Flamesille.
Flames pääsee otteluun levänneenä ja neljän ottelun voittoputkessa, joten lähtöasetelmat ovat loistavat. Joukkueella ei myöskään ole loukkaantusmishuolia, joten uskomme tulikuuman Calgary Flamesin kaatavan siipirikkoisen ja väsyneen Ankkalauman.

Lisävihjeet

Yksi hyvä lisäpoiminta vielä otteluun perusteluiden kera. Kuten aikaisemmin mainitsimme, Ankkalauma on päästänyt otteluissaan laukauksia omiin päin keskimääräisesti 37 kappaletta per ottelu. Lisäksi joukkueella on peli viime yöltä alla, mikä näkyy varmasti tässäkin ottelussa Flamesin lisääntyneissä maalipaikoissa. Johnny Gaudreau on kellottanut tällä kaudella 20,7 minuuttia ottelua kohden ja tulee varmasti yön ottelussa olemaan suuressa roolissa. Laukaisukeskiarvo tälle kaudelle on 3,133. Pelivalintamme tähän on siis selkeä – Johnny Gaudreau yli 2,5 laukausta maalia kohti.