la 29.02. klo 05:00

Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins

Pingviinit hakee rutiinivoiton Anaheimista

Lauantainvastaisena yönä pelataan Anaheimissa NHL kiekkoa, kun Metropolitanin divisioonan kakkonen Pittsburgh Penguins saapuu kylään. Penguins taistelee vielä divisioonansa voitosta, kun taas Anaheimin sarjasijoituksella ei ole väliä, ennen draftivuorojen arvontatilaisuutta, kun playoff haave alkaa olla ummessa.

Anaheim pelaa ailahtelevasti ja viime aikoina meno on kivikkoista. Siirtorajalla ovi kävi ahkerasti molempiin suuntiin. Lähinnä kyse oli joukkueen nuorentamisesta ja sijoittamisesta tuleviin kausiin. Tämä kausi mennään loppuun niillä mitä on, koska ei tällä ole enää suurempaa merkitystä. Loukkaantuneita pelaajia on tällä hetkellä neljä joista merkittävimmä poissaolot ovat Ryan Kesler ja Cam Fowler.

Pingujen neljän ottelun vieraskiertue on tulossa kolmenteen koitokseen. Alla on peräti neljä tappiota putkeen, eli vahvasta suorittamisesta ei voida puhua. Tappiot muun muassa Kingsille ja Sarbesille kertovat myös huolestuttavaa kieltään siitä, että ohipelejä tulee edelleen. Loukkaantuneenakin on viisi pelaajaa, muun muassa Jake Guentzel, joka verottaa vieraiden iskukykyä.

Otteluun lähdettäessä Penguins on selkeä ennakkosuosikki vierasjäälläkin. Penguinsin kerroin on asetettu alle 1.9, joka ei riitä pelattavaksi. Valitsemme lapulle sen sijaan yli 5.5 maalia otteluun, jolle saamme kertoimeksi 1.82 Coolbetin kautta. Overin toteutumista edistää merkittävästi panoksettumuus Anaheimin kohdalla, sekä joukkueiden ailahtelevat otteet viime aikoina.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>