NHL ti 13.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Anaheim – Nashville | Kantrimusiikki soi duurissa ja Honda yskii!

Honda Centeriin saapuu vieraita kantrikaupungista, kun Anaheim Ducks isännöi Nashville Predatorsia tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun vihjeen ja pelivalinnat!
Rautainen vieraissa ja viime aikoina loukkaantumiset eivät rasita
Nashville Predators on koko läntisen konferenssin paras vierasjoukkue. Se on tällä kaudella voittanut jokaisen kahdeksasta vieraskamppailustaan ja tehnyt niissä 32 maalia ja päästänyt 17 osumaa omiin.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Jos on Nashville ollut kova vieraissa, on se ollut sitä ihan missä tahansa. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja vakuuttavassa sellaisessa. Predators johtaa sarjan jokaista mahdollista kuntopuntaria ja tehoja löytyy laajalta rintamalta.
Kotijoukkueen vaikeat ovat koittaneet – alkukaudesta tulosta tuli liian helposti
Anaheimin alkukauden otteet yllättivät monet, sillä joukkue tuntui voittavan merkittävän määrän otteluistaan ennakoituun nähden. Myöhemmin on osoittautunut, että joukkueella oli myös onnea matkassaan, sillä pelaaminen ei ollut alkukaudestakaan kokonaisvaltaisesti tai edes tilastollisesti tyydyttävällä tasolla. Silti joukkue kahmi voittoja.
Ducks on tehnyt ainoastaan kymmenen maalia viiteen edellisotteluunsa ja päästettyjä kaappeja on 16. Pisteitä on löytynyt matkaan vaivaiset viisi, mikä oikeuttaa viiden ottelun kuntopuntarilla sijalle 10. läntisessä konferenssissa.
Maalivahtipelaaminen kantoi joukkuetta alkukaudesta ja se on ainoa valopilkku Honda Centerin isäntien pelaamisessa. Jos on Nashville läntisen konferenssin paras vierasjoukkue, niin samaa ei voi Anaheimista kotipelaamisen osalta todeta, sillä se on vasta viides kotitilastoissa. Ainoastaan hienoisen tuurin siivittämän alkukautensa ansiosta. Peli-ideat kamppailuun ovat selkeät.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ