NHL ti 01.01. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Anaheim – Tampa Bay | Ducks onnistui viimeksi, mutta toista sattumaa ei ole tarjolla

Anaheim Ducks on harvoja joukkueita, jotka ovat onnistuneet kaatamaan Tampa Bay Lightningin marraskuun loppupuolelta tähän hetkeen. Lightning on kärsinyt edellisissä 18 ottelussaan kaksi tappiota ja niistä ensimmäinen oli kotitappio Ducksille.
Tampa Bayn otteluissa mässäillään maaleilla
Lightningin edellistä alle viiden maalin ottelua saa hakea kissojen ja koirien kanssa, todella kaukaa. Se on edellinen keskinäinen kohtaaminen Anaheimin kanssa. Ottelu pelattiin 28.11. Tampassa ja siitä eteenpäin Lightningin otteluissa on nähty maaleja kuin sieniä sateella. Kahdesti otteluissa sen jälkeen on tullut tasan viisi osumaa, mutta yleisin maalimäärä on ollut kahdeksasta ylöspäin.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Tampa Bay on siis lukuisten voittojensa eteen joutunut mättämään valtavat määrät maaleja, sillä joukkue on myös päästänyt paljon osumia. Esimerkiksi kaksi edellistä Lightningin ottelua ovat päättyneet sen 6–5-voittoihin, minkä noteerasi muun muassa puolustaja Dan Girardi (video) edellisen ottelun jälkeen, jossa Montreal Canadiens kaatui salamapaitojen toimesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄAnaheimilla on todella vaikea jakso, miehiä on telakalla ja voittoja ei tule
Ducks vaeltaa viiden ottelun tappioputkessa ja edellisessä ottelussa Arizon Coyotes haki pisteet Honda Centeristä numeroin 4–5 jatkoajan jälkeen. Ennen viimeisintä tappiotaan Anaheimilla oli pitkä kuuden ottelun vieraskiertue, jonka kaksi ensimmäistä ottelua se onnistui voittamaan, mutta neljässä viimeisessä se kärsi tappiot.
Anaheimilla on viisi vakiokokoonpanon pelaajaa sivussa. Jo ilman nimiä voi päätellä, että ne heikentävät väistämättä joukkuetta, jolla ei samanlaista materiaalia kuin esimerkiksi Tampa Bayn ryhmällä ole. Hyökkäyspäässä on kolme kovan profiilin poissaoloa, kun Corey Perry, Richard Rakell ja Patrick Eaves ovat sivussa.
Puolustuspäästä poissa ovat koko kauden sivussa ollut Korbinian Holzer sekä Cam Fowler ja kakkosmaalivahti Ryan Miller kärsii niin ikään loukkaantumisista. Fowlerin puuttuminen on näkynyt Ducksin alakerrassa, kuten ison profiilin puolustajan poissaolo aina näkyy. Ehti pelata ennen loukkaantumistaan ainoastaan 19 ottelua.
Anaheim ei saa toista sattumaa Lightningia vastaan
Tampa Bay hallitsi edellistä keskinäistä kohtaamista kotonaan, mutta Anaheim oli huomattavasti tehokkaampi isännän hakattua päätään Milleriin. Repaleinen Ducks tuskin kuitenkaan toista kertaa onnistuu vahvaa Lightning-nippua kaatamaan, vaan revanssin makua on ilmassa. Kauden ainoa keskinäinen kamppailu tähän saakka päättyi siis Tampassa 1–3-vierasvoittoon marraskuun lopussa.
Maanantain ja tiistain välisen yön kamppailuun pelataan vieraiden voittoa varsinaisella peliajalla ja pienellä tasoituksella.