pe 07.08. klo 21:30

Arizona Coyotes - Nashville Predators

Juuse Saroksella piisaa parannettavaa koko Nashville Predatorsin tavoin – koittaako aikainen kotimatka?

Arizona Coyotes yllätti Nashville Predatorsin jo toistamiseen edellisessä ottelussa pelattuaan kokonaisvaltaisesti tasolleen jopa hämmästyttävän laadukkaan ottelun. Erityisesti puolustussuuntaan joukkue onnistui merkittävästi parantamaan suoritustaan, minkä lisäksi sen tehokkuus oli kolmannessa erässä äärimmäisen hyvällä tasolla.

Kojoottilauma on nyt ajanut Nashvillen todella ahtaalle, ja edellisottelussa Predators joutui mukavuusalueellaan hyökkäyspäässä epämukavuusalueelleen, kun Coyotes nappasi tilat pois petolauman pääarkkitehdeilta. Vaikka 4–1-lopputulos ei kuvaa kovinkaan hyvin kamppailun todella tasaista luonnetta, ansaitsee Rick Tocchetin ryhmä isot kehut jo tähänastisesta kokonaissuorittamisestaan ottelusarjassa.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Coyotes on nyt osoittainut kaikille epäilijöille olevansa varteenotettava haaste Predatorsille. Ja tämä varteenotettava haaste voi edetä perjantai-illan mittelössä jo varsinaisille pudotuspelikierroksille, mikä olisi itsessään sensaatio. Sarjan jokainen ottelu on ollut jopa pelitapahtumiltaan melko ympäripyöreä, mutta selkeästi tehokkaampi viimeistelijä on ollut Arizona. Lisäksi ryhmä on pysytynyt puolustamaan kurinalaisesti ja Darcy Kuemper on viemässä maalivahtipelaamisessa valtikan Juuse Sarokselta – ainakin tällä hetkellä.

Vieläkin on Coyotesille sellaisia kertoimia tarjolla, joihin on kannattavaa tarttua kiinni. Predatorsilla on pakkovoitto ja se pelaa selkä seinää vasten, minkä lisäksi Arizona on osoittanut jo tähän asti pystyvänsä tasapäin taistelemaan tässä otteluparissa. Coyotes voi varsin hyvin laitella sarjan pakettiin jo perjantaina, jos se jatkaa pirteitä esityksiään – ja siihen uskotaan! Pelivalinnaksi nostetaan Arizonan lopullinen voitto (Money Line).

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>