la 13.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Boston Bruins – Detroit Red Wings | Jatkuuko Bruinsin ykköskentän dominointi?

NHL:ssä aletaan päästä hyvään vauhtiin ja tänään Bostonin TD Gardenissa pelataan kahden hyvin erilaisessa tilanteessa olevan joukkueen keskinen ottelu. Kolmen ottelun voittoputkessa pelaava kotijoukkue Bruins saa vastaansa kautensa heikosti aloittaneen Red Wingsin.

Jatkuvatko joukkueiden pelilliset trendit?

Bruins aloitti kautensa katastrofaalisella pelillä, kun viime vuoden Stanley Cup-voittaja Washington Capitals niisti kaamean 7-0 voiton Bruinsin kustannuksella. Tämä oli kenties ihan hyvä herätys – kyseisen kamppailun jälkeen joukkueen otteet ovat olleet hyviä. Varsinkin ykköskenttä MarchandBergeronPastrnak on ollut jäätävässä iskussa ja kirjanneet kolmeen seuraavaan peliin yhteensä 22 tehopistettä (10+12). Bruins on voittanut Capitals-nöyryytyksen jälkeiset kolme peliä ja maaliero näistä on varsin mairitteleva, 14-4.
Red Wings on aloittanut kautensa neljällä peräkkäisellä tappiolla ja pistesarake on kasvanut vain kahden jatkoaikatappion johdosta kahdella pisteellä. Maaleja joukkue on onnistunut tekemään kaksi tai enemmän jokaisessa pelissä, mutta omissa on vuotanut liikaa, kun joukkue on päästänyt 15 maalia neljään otteluun. Tämä saattaa olla tänään Detroitin akilleen kantapää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Voittaako Bruins – Red Wingsille huonoin aloitus sitten kauden 80-81?

Bruinsin pelillinen vire on ykköskentän johdolla ollut hyvä, kun taas Red Wingsin leiristä on vaikea löytää suuria onnistujia. Dylan Larkin on Henrik Zetterbergin lopettamisen jälkeen joukkueen kasvot, mutta taustatukea joukkueesta löytyy liian vähän. Esimerkiksi Thomas Vanek ei ole pelaaja, joka hankitaan voittavan joukkueen tulosyksikön laituriksi kauden alla.
TD Garden ei lähihistorian valossa ole ollut myöskään Red Wingsille mukava paikka vierailla, kun viimeiset kahdeksan kertaa on tullut turpaan.

Erikoistilanteet muodostavat ratkaisevan eron joukkueiden välille?

Erikoistilannepelaaminen on varmasti yksi ottelun kulminaatiopisteistä. Bruins on onnistunut ylivoimalla, kun sen onnistumisprosentti on koko NHL:n kolmanneksi paras, 44.4. Alivoimamaalia joukkue ei ole päästänyt ensimmäisen ottelun jälkeen. Capitalsille kärsityn tappion neljä alivoimaosumaa vaikuttavat alivoimatilastoihin liikaa, kun alivoimaprosentti on vain 69.2.
Red Wingsin ylivoimaprosentti on ollut hyvä, 25. Tässä joukkue on liigan 10. sijalla. Alivoimakaan 81.8% ei ole ollut huonolla tasolla, mutta nyt vastassa on todellinen haaste – Bruinsin tulikuuma ykköskenttä. Viimeisimmässä pelissä kotonaan Red Wings kohtasi kovan ylivoiman, kun Maple Leafs rokotti kahdesti Detroitin pelatessa miesvajaalla. Joukkue on ollut myös varsin jäähyaltis, mihin tänään ei ole varaa.

Pelivalinnat illan koitokseen

Lähtökohdat huomioonottaen uskomme, että Bruins tulee voittamaan ottelun ja takoo taululle useamman maalin ylivoimansa avulla.