NHL la 13.03. klo 20:00

Boston Bruins - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bostonin ja Rangersin matsista luvassa maali-iloittelu?

Boston Bruins ottaa mittaa New York Rangersista suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan. Kummankin joukkueen peleissä on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Uskomme, että maaleja nähdään tänäänkin runsaasti ja pelivalintamme on, että matsissa syntyy yli 5,5 osumaa.

Joukkueet pelaavat jo toisen kerran putkeen. Edellinen ottelu päättyi Bostonin 4-0 voittoon. Tuntuu kuitenkin epätodennäköiseltä, että Rangersin kaltainen tulivoimainen joukkue jäisi toisen kerran putkeen nollille. Viime aikoina joukkue onkin tehnyt ennen edellistä kohtaamista viime aikoina 3,55 osumaa ottelua kohden.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bostonin ja Rangersin edellisissäkin kohtaamisissa on tehty paljon maaleja. Helmikuun lopulla joukkueet kohtasivat kahteen kertaan. Ensimmäinen päättyi Rangersin 6-2 voittoon. Toinen meni Bostonille lukemin 4-1.

On myös hyvä muistaa, että Bostonin ykkösvahti Tuukka Rask on loukkaantuneena. Näin ollen joukkue joutuu peluuttamaan peräkkäisinä päivinä Jaroslav Halakia. Myös Rangersin ykkösvahti Igor Shesytyorkin on loukkaantuneena. Edellisessä ottelussa torjunut Aleksandar Georgiev otettiin kesken vaihtoon epävarmojen suoritusten vuoksi.

Kumpikaan joukkue ei lähde otteluun optimaalisimmasta asemasta maalivahteja ajatellen. Joukkueiden historiassa on jo ennenkin nähty isomaalisia vääntöjä, ja uskomme niin käyvän tänäänkin. Rangersin puolustuspeli kuuluu sarjan heikoimpiin, mutta hyökkäyksestä löytyy runsaasti ruutia.