NHL la 22.12. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Boston – Nashville | Predatorsilla jotakin hampaankolossa tappioputkessa?

Perjantai-iltana suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan NHL:ssä nähdään suurella todennäköisyydellä suomalaismaalivahtien kohtaaminen, kun Tuukka Raskin Boston Bruins isännöi Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen Nashville Predatorsia. Nashvillen viime aikojen esitykset ovat olleet jokseenkin yllättäviä, sillä joukkue on kärsinyt ennalta heikommilleen tappioita tappion perään.
Predatorsilla kolmen tappion suora
Ottawa Senators, Chicago Blackhawks ja viimeisimpänä Philadelphia Flyers ovat joukkueita, joille Nashville on viime aikoina hävinnyt. Tappiot ovat olleet todella yllätyksellisiä, sillä Nashville on huomattavasti kyseisiä ryhmiä laadukkaampi joukkue materiaaliltaan.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Tappioputkensa ansiosta Predators on menettänyt piikkipaikkansa läntisessä konferenssissa ja on nyt sijalla kolme. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkue suorittaa kuitenkin yllättävän kehnosti sijoitukseensa nähden, sillä siinä se on vasta sijalla yhdeksän. Kymmeneen edelliseen otteluunsa joukkue on kerännyt ainoastaan yhden pisteen enemmän.
Joukkueen hyökkääjistössä on kaksi kovan profiilin poissaoloa, kun Filip Forsberg sekä Viktor Arvidsson eivät ole pelikunnossa.
Bostonissa viitteitä paremmasta – vahvan vakuuttavaa menoa viime aikoina
Bruins on noussut itäisessä konferenssissa viidennelle sijalle melkoisen kehnon alkukauden jälkeen. Omalta osaltaan Bostonin alavireisyyteen vaikuttivat merkittävät poissaolot, mutta nyt tilanne on parempi.
Edelleen joukkueen kokoonpanosta ovat kuitenkin sivussa kapteeni Zdeno Charan lisäksi puolustaja Kevan Miller sekä hyökkääjä Jake DeBrusk. Tähtisentteri Patrice Bergeronin paluu lähenee ja on hyvinkin mahdollista, että mies nähdään tositoimissa jo ottelussa Nashvillea vastaan.
Edellisessä kotiottelussaan Boston kaatoi kotonaan Anaheim Ducksin 3–1-lukemin ja sitä edellisessä kamppailussa vieraskaukalossa kaatui puhtaasti lukemin 0–4 Montreal Canadiens. Ennen kahta voitokasta kamppailuaan joukkue kuitenkin kärsi tappiot kotiottelussaan Buffalo Sabresille ja vieraissa Pittsburgh Penguinsille.
Nashville on viime aikojen tappioistaan huolimatta kokonaisuutena Bostonia vakuuttavampi
Predatorsin viime aikojen kyntämisestä huolimatta joukkue on ollut läpi kauden kokonaisuutena tarkastellen isäntiä paremmassa iskussa. Molemmilla joukkueilla edellisestä kamppailusta on yhtä kauan, joten se ei kummallekaan joukkueelle tuota erityisempää etulyöntiasemaa.
Suomalaismaalivahteja nähtäneen askissa molemmissa päädyissä, sillä Bostonin ykköstorjujan paikalta Raskia viime aikoina syrjäyttänyt slovakkikonkari Jaroslav Halak oli joukkueensa maalilla edellisessä kamppailussa. Nashvillen maalilla pelaa takuulla suomalaisvahti.
Olipa kummalla tahansa maalillaan kumpi hyvänsä, niin maalivahtipelaamisessa pieni etulyöntiasema on Predatorsilla. Vierailijan kerroin on todella houkuttava huomioiden myös viime aikojen tappiot – kovatasoinen ryhmä haluaa takuulla palata voittojen tielle – siitä ei ole kahta sanaa.
Nashvillen lopullisen voiton kerroin tarjoaa pelaajalle parhaan mahdollisuuden lauantaiyön kamppailuun ja se on myös ykköspelivalinta. Toisena valintana pelataan vierasvoittoa varsinaisella ajalla.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ