NHL ke 28.11. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Buffalo Sabres – San Jose Sharks | Kotijoukkue lyönnissä

Tulevana yönä pelataan kymmenen ottelun NHL kierros. Buffalossa Sharks yrittää katkaista Sabresin voittoputken.
Lähtökohdat otteluun
Sabres tulee otteluun todella kovalla lyönnissä. Itäisen konferenssin sijoitus on tällä hetkellä toinen ja joukkue on napsinut pelkästään voittoja lähiaikoina. Sabres on siis yhdeksän ottelun voittoputkessa.
Varsinkin joukkueen ykkösketju on ollut timanttisessa iskussa Jeff Skinnerin ja Jack Eichelin johdolla. Sabres on löytänyt myös puolustuspeliin toimivan konseptin ja joukkue puolustaa hyvässä harmoniassa.
Myös maalivahtipeliin on tullut iso parannus – tähän, tottakai syynsä on myös joukkueen puolustuksella. Sekä Linus Ullmark, että joukkueen ykkösmaalivahdin tonttia kantanut Carter Hutton ovat onnistuneet maalillaan hyvin.
Vierailija Sharks jatkaa siitä, miten oikeastaan koko kausi on kulkenut – pelin taso aaltoilee liikaa ja ongelmia on ollut varsinkin viisikkopuolustuksen kanssa. Sarjasijoitus läntisessä konferenssissa on kuudes. Ennen kauden alkua Sharksia pidettiin yhtenä suurimmista suosikeista voittamaan kannun, mutta vaikka peli on pikkuhiljaa parempaan päin, petrattavaa on vielä roimasti.
Brent Burns on osoittanut vahvuutensa ja ollut valovuoden edellä ehkä NHL:n suurinta pelaajakaupan osallista, kun ruotsalainen tähtipuolusta Erik Karlsson liittyi Sharksin vahvuuteen. Karlssonin suurin vahvuus ei toki ikinä ole ollut puolustaminen, mutta Sharksissa miehen puolustussuuntaan pelaaminen on ollut ajoittain todella surkeaa.
Maalivahtipeli ei ole myöskään ollut tasolla, jolla voittavan joukkueen se kuuluisi olla. Varsinkin joukkueen ykkösmaalivahti Martin Jones on suoriutunut epätasaisesti. Kakkosmaalivahti Aaron Dell on pelannut paremmin, mutta pidemmän päälle hänestä tuskin on kantamaan joukkuetta kohti menestystä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kotijoukkueen hyvä vire ei näy kertoimissa
Maalivahdeista aloitusvuorossa on Sabresilta Hutton ja Sharksista Jones. Kumpikaan joukkueista ei kärsi suurista loukkaantumisista. Sharks tulee otteluun terveenä ja Sabresilta puuttuu vain Patrik Berglund, sekä Scott Wilson.
Sharks on toki joukkueista nimekkäämpi paperilla, mutta kentällä se ei vaikuta mitään. Jostain kumman syystä Sharks kuitenkin arvioidaan suosikiksi ottelun alla. Me luotamme että kotijoukkueen itseluottamus on tapissa ja kentälle ei lähdetä kumartelemaan. Myös kotiyleisö Buffalossa on herännyt muutaman vuoden horroksesta ja joukkue saa varmasti myös heistä energiaa.
Uskomme siis että Sabres jatkaa voittoputkeaan. Lapulle valitaan Sabres lopullisena voittajana, sekä myös hieman pienemmällä panoksella varsinaisen peliajan osalta.