Buffalo Sabres – Washington Capitals

la 23.02. Klo 20:00

Riittääkö Buffalon pyristely enää playoffeihin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Buffalo Sabres kohtaa lauantain primetime-ottelussa kotijäällään Washington Capitalsin. Ottelu on joukkueiden kauden kolmas keskinäinen ja Capitals on onnistunut voittamaan Sabresin kauden molemmissa kohtaamisissa. Lauantain ottelu alkaa Suomen aikaa klo 20.00.

Sabresin sapelit sulavat – vain ihme voi pelastaa enää playoff-haaveet

Buffalo Sabres aloitti kauden erittäin vahvasti ja johti NHL:ää ensimmäisten kuukausien aikana. Mutta tuttuun tyyliin koko 2010-luvun rämpinyt puhvelilauma ei kyennyt pitämään asemiaan playoff-viivan yläpuolella. Nyt joukkue on itäisen konferenssin 10. ja ero viimeistä villi kortti- paikkaa idässä pitävään Carolina Hurricanesiin on 6 pistettä, kun pelejä on jäljellä reilu 20. Viimeksi kaudella 2010-11 Sabres on selviytynyt pudotuspeleihin.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu - vain Uhmapelaajien kautta!

Sabres on kerännyt viimeisestä kymmenestä ottelusta toisiksi vähiten pisteitä idässä ja on tälläkin hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Vain NHL:n pohjaa pitävä Ottawa Senators on kerännyt vähemmän pisteitä. Väärän suuntainen kurssi joukkueella siis on, jos Sabres tosiaan haluaa playoff-paikasta tapella.

Tehottomuus. Sana, joka kiteyttää koko Sabres-miehistön. Joukkue on tällä kaudella laukauksia per ottelu tilastossa koko NHL:n kymmenes, mutta tehnyt seitsemänneksi vähiten maaleja liigassa ja vähiten koko itäisessä konferenssissa. Taitoa ja nuoruuden intoa joukkueella on, mutta tehottomuus vaivaa. Vain kanadalaishyökkääjä Jeff Skinner on ollut tehokas ja onkin 36 maalillaan koko liigan maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla. Seuraava Sabres-nuttu maalipörssissä on joukkueen kapteeni Jack Eichel – sijalla 69.

Mestaruuskrapula karistettu pois harteilta – Capitals lämpenee kevättä kohti

Alkukauden nihkeästi aloittanut Stanley Cup- mestari Washington Capitals on tutuissa kärkikahinoissa, kun runkosarjan päätös lähestyy. Idän viides ja Metropolien divisioonan toinen janoaa varmasti voittoa Sabresista, koska nykyisellä sijoituksella Caps joutuisi kohtaamaan arkkivihollisensa Pittsburgh Penguinsin jo ensimmäisellä kierroksella. Divisioonaa johtava New York Islanders on joukkueesta vain kahden pisteen päässä, Islandersilla yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Capitals hankki leveyttä jo valmiiksi vahvaan rosteriinsa, kun se julkaisi uuden hankintansa perjantain välisenä yönä. Joukkue hankki Carl Hagelinin Los Angeles Kingsistä vastineena kolmannen ja ehdollisen kuudennen kierroksen varauksiin ensi kesän draftiin. Hagelin aloitti kauden Pittsburgh Penguinsissä, jossa hän pelasi 16 ottelua ennen siirtoaan Kingsiin. Siellä mies pelasi 22 ottelua, josta Capitals nappasi hänet. Hagelin on pelannut tällä kaudella 36 ottelua, joissa on kertynyt tehot 2+6=8.

Capitalsin sairaslista on tyhjä, joka on erittäin hyvä asia joukkueelle. Washingtonin pelit venyivät viime kaudella pitkään kesäkuuhun ja rasitus on pelaajille ollut raskaampi kuin suurelle osalle muista joukkueista ja loukkantumisriski on suurempi.

Sabres ei pysty kontrolloimaan painetta – mitkä ovat vinkit otteluun?

Viimeisestä kahdeksasta keskenäisestä kohtaamisesta Capitals on voittanut seitsemän. Lukema on kova ja Capitalsin peli vain parantuu entisestään. Ensimmäisenä kohteena pelataan Washington Capitalsin voittoa varsinaisella peliajalla.

Toisena kohteena luotetaan Capitalsin selvään voittoon ja pelataan pienoisella riskillä Capitalsin vähintään kahden maalin voittoa (-1,5).

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

👉 Laita vedot sisään Speedybetille tästä.