NHL ke 14.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Buffalo – Tampa Bay | Rosterin leveys näkyy yllättävällä tavalla – salamapaidat vie?

Keskiviikon vastaisen yön yhdeksän ottelun kierroksen kamppailussa kohtaavat Buffalo Sabres ja Tampa Bay Lightning. Vierailijan laaja materiaali näkyy erikoisella tavalla ja se on pinnalla tällä kertaa Uhmapelaajien NHL-vihjeessä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tampa Bay Lightning on itäisen konferenssin kärkijoukkue 17 pelaamansa ottelun jälkeen, mutta se ei ole yllätys. Salamapaitoja on uumoiltu jo viime kausilla lähivuosien Stanley Cup -voittajaksi. Vielä ei Lightning ole päässyt kannua nostelemaan, mutta edellytykset siihen ovat kunnossa ja aika näyttää onko tämä Tampa Bayn kausi.
Hyvältä kuitenkin joukkueen pelaaminen on näyttänyt – jo varhaisessa vaiheessa. 17 pelatusta ottelusta tilille on kertynyt 12 voittoa. Tehtyjä maaleja joukkueella on peräti 63 eli keskimäärin lähemmäs neljä ottelua kohden – lukema on koko NHL:n kovin. Seitsemän vierasottelun jälkeen Lightning on konferenssinsa vierastilastokolmonen.
Tampa Bay Lightningin ja Buffalo Sabresin pelaajamateriaalien ei kuuluisi mahtua samaan lauseeseen, mutta tässä ne nyt ovat. Salamapaitojen alkukauden menestymisen salaisuuksia ovat olleet neljä vahvaa ketjua, joista jokainen pystyy ratkomaan otteluita ja tuo jotain lisää Tampa Bayn pelaamiseen. Sabresin joukkueen kärkikalusto uhkuu nuorta energiaa, mutta nuorten panoksen päälle omalla hidastumisellaan kävelevä senioriosasto häiritsee osittain Buffalon nuoren ja nopean pelaajiston menoa. Leveyttä ei myöskään liikaa Sabresin materiaalista löydy.
Viime aikoina Tampan kokoonpanosta on kuitenkin erottunut edukseen esimerkiksi Brayden Point, joka tehtailee pisteitä kovaan tahtiin. Tosin jotakin Lightningin leveydestä kertoo, että joukkueen paras pistemies löytyy pörssisijalta 24.
Buffalo Sabres on onnistunut keräämään viiteen edelliseen kamppailuunsa ainoastaan kuusi pistettä eli kolme voittoa. Tampa Baylla viiteen viimeiseen kamppailuun on yksi voitto enemmän. Sabresin kotipelaaminen on ollut yllättäen heikompaa kuin joukkueen vieraspelaaminen ja kahdeksasta kotikamppailusta on karttunut ainoastaan 11 pistettä, jotka oikeuttavat läntisen konferenssin kotitilaston kahdeksanteen sijaan.
Loukkaaneiden listalla on molemmilla otteluparista yksi pelaaja, kun Buffalolta puuttuu hyökkääjä Scott Wilson ja Tampa Baylta Ondrej Palat.
Peli-ideana kamppailuun on Tampa Bayn voitto, joka lyödään kupongille kahdella tapaa. Lightning ei ole vielä kertaakaan kuluvalla kaudella hävinnyt kahta ottelua peräkkäin ja ei häviä nytkään. Alla on siis kotitappio.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ