NHL to 22.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Calgary Flames – Winnipeg Jets | Laine on löytänyt maalivireensä ja Winnipegillä kulkee!

Calgary Flames isännöi Winnipeg Jetsiä NHL:ssa torstain vastaisena yönä. Kyseessä on kauden ensimmäinen kohtaaminen. Molemmilla joukkueilla on kulkenut kelvollisesti viime aikoina, mutta Winnipegin pelaaminen on ollut vielä nousujohteisempaa ja rahkeet riittävät entistäkin parempaan.
Winnipeg Jets on läntisen konferenssin toisena ja sillä on kerättyjä pisteitä 26. Calgary löytyy samaisen konferenssin viidenneltä tilalta ja se on poiminut paunoja matkaansa 25. Winnipeg on Suomen vierailunsa vuoksi pelannut kaksi kamppailua isäntää vähemmän, 19 kappaletta. Flamesilla otteluita on siis takanaan 21.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkueella on käynnissä kova nousujohteinen jakso. Ryhmä on napsinut edellisiin viiteen kamppailuunsa peräti yhdeksän pistettä kymmenen pisteen maksimista. Winnipeg onkin viiden ottelun kuntopuntarilla läntisen konferenssin kärjessä maalierolla 20–10.
Calgary löytyy samaisesta viiden ottelun kuntopuntarista sijalta neljä – kerättyjä pisteitä viiteen edelliseen kamppailuun on kuusi. Joukkueen päätähtenä ovat häärineet Matthew Tkachuck sekä Sean Monahan, jotka ovat paukuttaneet pisteitä tasaiseen tahtiin. Jälkimmäinen on kerännyt 24 tehomerkintää (12+12) ja Tkachuck puolestaan 25 pistettä (11+14).
Jetsin riveistä löytyy niin ikään kaksi tasaisesti pisteitä naputellutta yksilöä. Kapteeni Blake Wheelerillä on kasassa huimat 21 syöttöpistettä ja kolme täysosumaa (3+21=24). Taitosentteri Mark Scheifelen lavasta on puolestaan syntynyt 11 maalia ja 11 alustusta (11+11=22). Kauaksi ei tosin jää myöskään kärkikorin hyökkääjiin lukeutuva Kyle Connor 20:llä tehopisteellään (10+10).
Aivan alkukaudesta pelaamisensa kanssa tuskaillut Patrik Laine on löytänyt maalivainunsa ja nyt tehtyjä osumia on jo 11 kappaletta. Seitsemän kamppailua sitten, ennen Jetsin Suomen vierailua niitä oli syntynyt vasta kolme. Kokonaisuudessaan Laineen lavasta on syntynyt 14 paunaa (11+3).
Erikoistilanteissa Winnipeg on vahva eikä vähiten tulikuuman suomalaishyökkääjän ansiosta. Mikäli Jets saa tyypilliseen tapaansa toisessa erässä luotua pitkiä painejaksoja isäntien alueelle, on Flames pakotettu ottamaan jäähyjä.
Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaankin Winnipegin toisen erän voitto. Joukkue on pärjännyt toisissa erissä viime aikoina kelvollisesti, voittaen niitä edellisissä viidessä kamppailussaan kolmeen otteeseen.
Toiseksi pelivalinnaksi asetetaan Winnipegin voitto varsinaisella peliajalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ