pe 21.12. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Calgary – Tampa Bay | Loukkaantumisista kärsivä Flames joutuu kovimpaan mahdolliseen testiin

Loukkaantumisista kärsivä Calgary Flames isännöi pitkästä aikaa viimeistä edellisessä ottelussaan tappion kärsinyttä Tampa Bay Lightningia NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Lightningin sairastuvalla ei puolestaan juurikaan ole ruuhkaa.
Tampa Bay kärsi ensimmäisen tappionsa NHL:ssä aikoihin Winnipeg Jetsin vieraana alkuviikolla, mutta sekin tuli vasta jatkoajalla, kun nälkäinen Jets-ryhmä taltutti salamapaitaisen vierasjoukkueen lukemin 5–4. Tappiollisen kamppailun jälkeen Tampa Bayn Kanada-viikko jatkui Vancouver Canucksin vieraana. Lightning kukisti vaisun isännän numeroin 2–5.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Seuraavaksi itäisen konferenssin kärki ja koko NHL:ssä eniten pisteitä kerännyt Tampa Bay kohtaa Calgary Flamesin, joka on läntisen konferenssin jaetulla kärkipaikalla yhdessä Winnipegin ja Nashvillen kanssa.
Viime aikoina Flamesia ovat vaivanneet loukkaantumiset, jotka ovat vaikuttaneet sen peliesityksiin yllättävänkin merkittävästi. Viiden ottelun kuntopuntarilla joukkue on kerännyt ainoastaan kuusi pistettä, vaikka kymmenen ottelun kuntopuntarilla se on konferenssinsa kärkijoukkue. Edellisessä ottelussaan se kärsi pahasta tehottomuudesta ja kärsi Dallasille tappion vieraskaukalossa 2–0-lukemin.
Perjantain vastaisen yön ottelusta sivussa ovat ainakin Michael Frolik, Michael Stone sekä Juuso Välimäki. Kuluvalla kaudella maalintekovaikeuksista kärsinyt maalintekijä James Neal saattaa palata kokoonpanoon, kuten myös toinen tärkeä hyökkääjä Sam Bennett, mutta näiden miesten pelaaminen on epävarmaa.
Vierasjoukkueen riveistä puuttunee ainoastaan Mathieu Joseph.
Tampa Bay on loistavassa vireessä, mistä kertoo joukkueen kymmeneen edelliseen otteluun keräämä pistemäärä 19. Lightning on siis menettänyt ainoastaan yhden pisteen mahdollisista edellisissä kymmenessä ottelussaan.
Joukkueen pelaaminen on vahvan vakuuttavaa ja sairastupakin on tyhjentynyt. Joukkue sai viikko sitten takaisin kokoonpanoonsa ykkösmaalivahtinsa Andrei Vasilevskin, jonka paluu tolppien väliin vaikuttaa nostaneen joukkueen itseluottamusta entisestään. Kakkosvahti Louis Domingue ei ollut pelaamissaan otteluissa huono, mutta Vasilevski on koko sarjan kärkimaalivahteja.
Lightningin vahvan vireen jatkumiseen käy uskominen, joten pelataan vierasvoittoa lopputuloksena ensimmäisenä kohteena ja toisena kohteena hieman madalletulla panoksella tartutaan kiinni Tampa Bayn voittoon varsinaisella peliajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ