NHL la 01.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Carolina ­– Anaheim | Kovavireisten kohtaaminen, kumpi vie potin?

Lauantain vastaisena yönä pelataan NHL:ssä mielenkiintoinen kamppailu Raleighissa, jossa Carolina Hurricanes saa vieraakseen Anaheim Ducksin. Vierailija suorittaa kelvollista kiertuetta vieraskaukaloissa ­­­­– onko Carolina sen seuraava suupala?
Ducksilla käynnissä vahva vieraskiertue
Anaheim saapuu Hurricanesin vieraaksi Floridasta, jossa se kukisti ensin Tampa Bay Lightningin ja sen jälkeen Florida Panthersin. Erityisesti joukkueen viimeistely oli huippuluokkaa, kuten myös maalivahtipelaaminen.
Molemmissa Floridassa pelatuissa kamppailuissa viidestä edellisestä kamppailustaan neljä voittanut ankkalauma oli pelillisesti alakynnessä, mutta onnistui kuitenkin tekemään tarvittavat osa-alueet paremmin kuin kotijoukkueet.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Erityisen ilahduttavaa Anaheimin kannalta oli voitto koko NHL:n voittajasuosikki Lightningin kotiluolassa. Joukkue viimeisteli maalipaikoistaan todella tehokkaasti ja Ryan Miller Ducks-maalilla oli erinomaisessa vireessä. Panthers-kamppailuun maalivahti vaihtui, mutta viimeistelyn tehokkuus säilyi. John Gibson oli vuorostaan Anaheimin maalilla rautaisessa lyönnissä ja takasi joukkueelleen toisen perättäisen voiton.
Carolina on kovassa kotivireessä, mutta Anaheimin pystyessä viimeistelemään samalla tehokkudella kuin Floridassa, kaikki on mahdollista.
Carolinan maalivahtipelaaminen ei ole vierailijan tasolla
Isäntäjoukkueen maalia on edellisissä otteluissa vartioinut enimmäkseen Curtis McElhinney, joka on onnistunut laadukkaan joukkueensa taustalla kelvollisesti. Aiemmat vuodet ja alkukausi ovat kuitenkin osoittaneet, että konkari McElhinneyn taso ei ole riittävä ykkösmaalivahdin viitan kantamiseen maailman kovimmassa kiekkosarjassa.
Vierasjoukkueen maalivahtikaksikko puolestaan on rautainen ja sekä Gibson että Miller pelaavat kelpo kautta Anaheimin osin vajaamiehisen puolustuksen takana. Sivussa ovat nimittäin Cam Fowler sekä mahdollisesti edelleen Hampus Lindholm.
Mielenkiintoista on nähdä, kuinka edellisotteluissa tehokkaasti viimeistellyt Ducks onnistuu Carolinan joukkuepuolustusta vastaan. Molemmat joukkueet ovat keränneet edellisiin viiteen kamppailuunsa neljä voittoa ja kahdeksan pistettä. Ducks on tehokkaalla viimeistelyllään onnistunut kaatamaan kovia joukkueita ja maalivahdit ovat loistaneet.
Tasaisten lähtökohtien kamppailussa maalivahtikysymys nousee väkisin pinnalle ja sen osaston Ducks vie Carolinan ja McElhinneyn voitokkaista otteluista huolimatta vahvasti.
Ensimmäinen pelivalinta kamppailuun on lopullinen vierasvoitto. Sivukohteeksi nostetaan pienemmällä panostuksella vieraiden voitto varsinaisella ajalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ