NHL pe 05.03. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolinalla on loistava mahdollisuus jatkaa voittoputkea!

Tulevana yönä Carolina Hurricanes saa vastaansa Detroit Red Wingsin. Joukkueet kohtasivat kahdesti kauden alussa ja tuolloin voitot jakautuivat tasan, mutta sittemmin kaksikon tasoero on tullut selkeästi esille ja lähtökohdat otteluun puoltaa suuresti kotijoukkuetta. Detroitilla on omat mahdollisuutensa, mutta ne on varsin pienet.

Carolina on ollut todella hyvässä vireessä, vaikka se hävisi kolmesti Tampa Bay Lightningille. Sen jälkeen kolmesta ottelusta on tullut kolme voittoa, joista viimeisimmässä kaatui Nashville Predators. Hyökkäyspeli toimii mallikkaasti ja Carolina luo usein runsaasti maaliodottamaa 5vs5 pelatessa, kun puolestaan vieraat on kyseisen tilaston hännillä. Sen lisäksi Carolinalla on suuri etu erikoistilannepelaamisessa. Ottelussa saatetaan nähdä mielenkiintoinen kaksinkamppailu, sillä todennäköisesti Andrei Svechnikov ja hänen veljensä Yevgeni Svechnikov kohtaavat ensimmäistä kertaa NHL:n puolella. Andrei on jo osoittanut olevansa huipputason pelaaja, mutta neljä vuotta vanhempi isoveli pyrkii vasta murtautumaan kunnolla NHL-miehistöön.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit löysi otteisiinsa hetkeksi virtaa, mutta kahdessa edellisessä ottelussa se joutui jälleen pahasti vastustajan jalkoihin. Aiemmin kaudella oli ajanjakso, jolloin Detroit pelasi varsin hyvin 5vs5, mutta erikoistilanteet vei siltä useita pisteitä. Tällä hetkellä se luo todella vähän huippupaikkoja, kun puolestaan sitä vastaan luodaan jo pelkillä ylivoimahyökkäyksillä runsaasti paikkoja illasta toiseen. Detroitin mahdollisuudet tulee esille, jos se onnistuu pitämään ottelun tempon matalalla sekä minimoimaan jäähyt. Tappioasemaan joutuessaan siltä ei ole löytynyt kykyä nousta takaisin mukaan kamppailuun, vaan usein tilanne saattaa karata täysin käsistä.

Ottelun lähtökohdat on varsin selvät eikä Detroit tällä hetkellä pysty haastamaan Carolinaa oikeastaan millään osa-alueella. Maalien pysyessä vähissä Detroitilla on omat mahdollisuutensa, mutta peli-ideaa lähdetään hakemaan Carolinan vähintään kahden maalin voitosta.