NHL ke 10.03. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina on jälleen vahvoilla omassa päädyssä vaikeuksissa ollutta Nashvilleä vastaan!

Tulevana yönä Carolina Hurricanes lähtee hakemaan jatkoa viiden ottelun voittoputkelle, kun sen vieraaksi saapuu Nashville Predators. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 3.3. ja tuolloin Carolina oli vahvempi lukemin 4-2. Tasoero on selkeästi Carolinan hyväksi ja se lähtee ansaitusti selvänä ennakkosuosikkina otteluun. Onnistuuko Nashville hyödyntämään maalipaikat, vai jääkö se jälleen kakkoseksi?

Carolinan otteet on ollut hyviä ja se on näkynyt myös pistesarakkeessa. Edellisistä kymmenestä ottelusta se on hävinnyt ainoastaan kolmesti Tampa Bay Lightningille. Hyökkäyspelaaminen toimii loistavasti eikä kyse ole pelkästään hyvästä viimeistelystä, vaan se myös luo runsaasti maalipaikkoja. Ylivoimapeli on toiminut hyvin ja siinä Carolinalla on loistava mahdollisuus kurittaa vieraiden heikkoa alivoimaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nashvillellä on ollut vaikeuksia kerätä pisteitä vahvempia joukkueita vastaan, mutta heikkovireisten joukkueiden kustannuksella se on saanut pistesaldoa kasvamaan. Edellisessä ottelussa Dallas Starsia vastaan se menetti kolmen maalin johtoaseman kolmannessa erässä, mutta onnistui lopulta voittamaan voittolaukausten jälkeen. Läpi kauden maalinteko on ollut sille haastavaa heikosta viimeistelystä johtuen ja omassa päädyssä on kolissut aivan liian kovalla tahdilla. Viime aikoina se on saanut hieman parempaa otetta maalinteon osalta.

Lähtökohdat otteluun on varsin selkeät, mutta maalivahtipelin ollessa kohdillaan Nashvillellä on mahdollisuus taistella pisteistä. Pelivalintaa lähdetään hakemaan kahden vedon voimin. Päävalintana testiin lähtee yli 5,5 maalia ja hieman pienemmällä panostuksella myös Carolinan voitto -1 tasoituksella kelpaa peleille. Molemmat joukkueet tykkäävät laukoa varsin runsaasti, mutta ainoastaan Carolinalla maalinteko on onnistunut tasaiseen tahtiin.