su 13.01. Klo 19:30

NHL: Carolina – Nashville | Suomalaistähtiä vilisee askissa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Carolina Hurricanes isännöi Nashville Predatorsia parhaan katseluajan ottelussa sunnuntaina – kiekko tippuu Raleighissa jäähän kello 19:30! Isännillä suomalaistähdet viilettävät kentällä, vierailla heitä parveilee maalinsuulla. Uhmapelaajien ennakkosuosikki kamppailuun on eri kuin kertoimien valossa!
Carolina liekeissä
Isännät ovat edellisissä seitsemässä ottelussaan kärsineet yhden ainoan tappion. Suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat olleet näkyvästi esillä joukkueen maali- ja pistesarakkeissa viime aikoina. Hiljattain NHL-uransa ensimmäisen maalin iskenyt kolmas suomalainen Saku Mäenalanen on niin ikään esiintynyt nelosketjussa pirteästi, vaikka peliaika ei olekaan päätä huimannut.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Kotiotteluistaan neljä perätysten voittanut Carolina on paininut pienoisissa maalivahtiongelmissa, mutta viime aikoina joukkueen maalilla voitokkaissa otteluissa on pääasiassa torjunut Curtis McElhinney. Ikuisesksi kakkosvahdiksi tituleeratun torjujan otteet eivät ole häikäisseet, mutta voittoihin ne ovat riittäneet.
Carolinan kokoonpanossa ei pahoja puutteita ole, kun sivussa ovat ainoastaan hyökkääjät Jordan Staal sekä Clark Bishop. Staal on toki kovan profiilin poissaolo, mutta Carolinan nuorille ja nälkäisille hyökkääjille pieni lisävastuu ei pahaa tee, ja sen kantamaa hedelmää voidaan lukea tulossarakkeista.
Predatorsin pelaaminen takkuaa edelleen
Nashvillen pelaaminen ei kuuden kamppailun tappioputken katkeamisesta huolimatta ole mennyt juurikaan parempaan suuntaan. Edellisistä viidestä taistostaan Predators on kairannut kolme voittoa.
Joukkueen maalilla kiekkoja torjuvat suomalaiset, Pekka Rinne ja Juuse Saros. He muodostavat useiden tahojen näkemysten mukaan tämänhetkisen NHL:n kokonaisvaltaisimman ja jopa parhaan maalivahtikaksikon. Rinne on kantanut vielä kuluvalla kaudella päävastuun, mutta sen kääntyminen toisin päin ei ole enää monen vuoden päässä, vaan vallanvaihto saattaa olla vuorossa jo tulevalla kaudella.
Predatorsin loukkaantumistilanne on hieman isäntiä synkempi, kun poissa peleistä ovat toistaiseksi kärkisenttereihin lukeutuva Kyle Turris, suomalaishyökkääjä Miikka Salomäki sekä sveitsiläinen puolustaja Yannick Weber. Viime aikoina myös Saros on kärsinyt pienistä vaivoista ja joukkueen vaihtoaition luukkua on aukonut Troy Grosenick. Suomalaisen kakkosvahdin odotetaan kuitenkin palaavan piakkoin kokoonpanoon.
Nashville ei ole ylitsepääsemätön este Carolinalle tällä hetkellä 
Uskotaan, että vahvassa lyönnissä erityisesti kotonaan viime aikoina viilettänyt hurrikaaniryhmä iskee petolauman suohon. Verrattain nuorehkon Carolinan pelaajien suorituksista kentällä on viime aikoina voinut aistia todella korkean itseluottamuksen tason. Nashville ei kykene vastaamaan Carolinan vireeseen, vaan lähtee Raleighista tyhjin käsin.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: