la 08.08. klo 01:45

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers

Chicago on sysännyt Edmontonin kuilun partaalle

Chicago Blackhawksille tarjoutuu mahdollisuus edetä karsintakierrokselta NHL:n varsinaiseen pudotuspelivaiheeseen, kun joukkue hakee ottelusarjan kolmatta voittoaan veitsi kurkulla kamppailevasta Edmonton Oilersista. Edmonton oli jo kiinni ottelusarjan kolmannen kamppailun voitossa, mutta kolmannen erän heikko esitys koitui kanadalaisten tuhoksi.

Chicagon hyökkäys on aika ajoin pystynyt pitämään Edmontonin raskasjalkaista alakertaa täysin pilkkanaan. Nuoren Chicagon joukkueen kokeneet pudotuspeliraatajat ovat pystyneet nostamaan tasoaan otteluiden oikeilla hetkillä. Joukkueen avainpelaajien mittava pudotuspelikokemus on varmasti Chicagon etuna, kun intiaaniapaidat hakevat sarjan katkaisevaa kolmatta voittoaan.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Edmonton töpeksi maalin johtoasemansa ottelun kolmannessa erässä yksinkertaisiin virheisiin. Huonon tuurin lisäksi Edmontonin puolustus ei kyennyt pitämään Chicagon hyökkääjien mailoja kurissa maalinedustallaan. Runkosarjan tavoin Edmonton ei kykene tuottamaan tarpeeksi laukauksia Chicagon maalia kohden ja tuloksenteko lepää liikaa Connor McDavidin ja Leon Draisaitlen harteilla.

Edmontonin pudotuspelitasolla vielä kokematon ryhmä joutuu kovan haasteen eteen, kun joukkueelle riittää vain voitto. Chicagon riveistä löytyy puolestaan kokemusta katkaisupelien voitosta ja joukkueen voikin sanoa olevan enemmän mukavuusalueellaan Edmontoniin nähden. Uskotaan Chicagon kokemukseen ja pelivalinnaksi nostetaan Blackhawksin voitto jatkoaika mukaan lukien.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>