NHL la 06.03. klo 03:00

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chicago oli viime yönä hyvä, mutta voittoon se ei riittänyt

Tulevana yönä Chicago Blackhawks haastaa jälleen hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin. Kaksikko kohtasi viime yönä ja hyvästä esityksestä huolimatta Chicago ei onnistunut yllättämään, vaan Tampa nousi lopulta voittoon. Perustasoltaan vieraat on joukkueista selkeästi vahvempi, mutta hyvällä puolustuspelillä Chicago pystyy laittamaan vieraat jälleen ahtaalle.

Viime yönä avauserä mentiin tasaisissa merkeissä eikä maaleja syntynyt muutamasta kelvollisesta paikasta huolimatta. Toinen erä oli Chicagolta vahva ja se näkyi myös tulostaululla. Ensin Ryan Carpenter vei joukkueen johtoon alivoimamaalilla ja erän loppupuolella Alex DeBrincat ohjasi lukemiksi 2-0. Kolmannen erän alussa Tampa oli tehokas ja se nousi tasoihin jo muutaman minuutin pelin jälkee. Ratkaisu saatiin vasta jatkoajan viimeisellä sekunnilla, kun Alexander Killorn toi vieraille kuudennen perättäisen voiton.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Chicago on ollut loistavassa vireessä ja se on myös saalistanut runsaasti pisteitä. Viime aikoina se on saanut vastaansa useita heikkovireisiä vastustajia, mutta Tampaa vastaan se osoitti jälleen kykynsä tappiosta huolimatta. Hyökkäyspeli on kotijoukkueella ollut hyvässä tikissä, mutta Tampaa vastaan maalinteko on aina haastavaa. Vieraat on päässyt hurjaan vireeseen, vaikka pelillisesti se ei ole aivan tulosten mukaista dominointia esittänyt. Tampa on perustasolta todella laadukas joukkue ja maalilla Andrei Vasilevskin huippuotteet on näkynyt myös tuloksissa.

Hyökkäysvoimaa molemmilta joukkueilta löytyy, mutta pelivalintaa lähdetään hakemaan vähämaalisuudesta. Tampan puolustus- ja maalivahtipeli on ollut rautaa viimeisimmissä otteluissa ja myös Chicago pystyy tarvittaessa puolustamaan tiiviisti. Tampa lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta toivotaan että Chicago pystyy jälleen pitämään lukemat tasaisina. Peräkkäisistä otteluista johtuen maalivahtiosastolla saatetaan nähdä muutoksia, joten panos kannattaa pitää maltillisena.