su 07.03. klo 21:30

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

Chicago on pystynyt laittamaan Tampa Bayn ahtaalle kahdessa edellisessä kohtaamisessa!

Illalla päästään jälleen nauttimaan huippukiekosta parhaaseen katseluaikaan, kun Chicago Blackhawks ja Tampa Bay Lightning asettuvat vastakkain kolmannen kerran peräkkäin. Kahdessa edellisessä kohtaamisessa 60 minuuttia ei riittänyt, vaan lukemat varsinaisen peliajan jälkeen oli 2-2 ja 3-3. Tampa voitti ensimmäisen ja Chicago toisen kohtaamisen. Vieraat on perustasoltaan selkeästi vahvempi, mutta Chicago on pystynyt haastamaan sen hyvin.

Vieraat sai edelliseen otteluun loistavan alun, kun noin puolessa välissä ensimmäistä erää se siirtyi jo 2-0 johtoon, mutta 14 maalia iskenyt Alex DeBrincat onnistui kaventamaan lukemia ylivoimalla. Toinen erä oli hieman vieraiden hallintaa, mutta erän ainoasta maalista vastasi jälleen DeBrincat. Kolmannen erän jälkeen lukemat oli tasan 3-3 ja paremmuus ratkaistiin lopulta vasta voittolaukausten avulla. Molemmat joukkueet pääsi testaamaan runsaasti erikostilannepelaamista, mutta 5vs5 pelatessa huippupaikat oli melko harvassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

Chicago lähtee otteluun haastajana, mutta materiaalierosta huolimatta se on pystynyt haastamaan Tampaa hyvin. Selkeä ero joukkueiden välillä tulee omassa päädyssä, jossa vieraat on olleet selkeästi vahvempia läpi kauden. Vieraiden maalilla Andrei Vasilevskin huippuotteet on olleet suuri syy sille, että 22 ottelun jälkeen päästettyjä maaleja on vasta 45. Chicagolla Kevin Lankinen on ansainnut itselleen ykkösvahdin roolin ja esitykset on myös olleet loistavia. Molemmat maalivahdeista huilasi edellisessä ottelussa, joten heidät oletettavasti nähdään tolppien välissä illalla.

Tulivoimaa molemmilta löytyy riittämiin, mutta pelivalintaa lähdetään metsästämään vähämaalisuudesta. Tampan maalivahti- ja puolustuspelaaminen on ollut parempaa läpi kauden, mutta myös Chicago on pystynyt puolustamaan kohtalaisen hyvin, vaikka se ei ole suoriutunut yhtä tasaisesti. Paikkoja molemmat joukkueet varmasti pystyvät luomaan, mutta toivotaan että Lankinen ja Vasilevski ovat jälleen pelipäällä.