NHL pe 05.03. klo 03:00

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampaa vastaan ei ole viime aikoina maaleilla juhlittu!

Chicago Blackhawks saa tulevana yönä todellisen haasteen, kun sen vastaan asettuu loistavaan vireeseen päässyt Tampa Bay Lightning. Joukkueet kohtasivat kahdesti kauden alussa ja tuolloin Tampa oli vahvempi lukemin 5-1 ja 5-2. Chicago on myös kerännyt pisteitä kovaa tahtia, mutta onko Tampa sille kuitenkin liian kova vastus?

Chicago on 23 ottelusta kerännyt 28 pistettä maalieron ollessa 73-68. Voittoja tulee kovaa tahtia, vaikka ottelut on olleet pääsääntöisesti todella tasaisia. Viime aikoina se ei kuitenkaan aivan täydelle koetukselle ole joutunut, sillä se on pelannut runsaasti otteluita heikkovireisiä joukkueita vastaan ja edellisten 10 ottelun aikana ainoa todella kova vastus on ollut Carolina Hurricanes. Vaikka hyökkäys- ja ylivoimapelaaminen on toiminut Chicagolla hyvin, ei maalipaikkojen luominen tule olemaan helppoa tulevana yönä. Patrick Kane on ollut loistavassa vireessä kerätessään 34 tehopistettä 23 ottelussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tampa on voittanut edelliset viisi ottelua maalierolla 17-3. Koko kauden osalta 20 ottelusta on kertynyt 31 pistettä. Pelillisesti se ei kuitenkaan aivan tulosten mukaista dominointia ole viimeisimmissä otteluissa esittänyt, mutta tehokas viimeistely ja maalivahti Andrei Vasilevskin ilmiömäiset otteet on siivittänyt vierasjoukkueen loistavaan lentoon. Tampa on perustasoltaan sarjan parhaimmistoa, joten se myös pystyy kääntämään huonompiakin otteluita edukseen.

Tampa on perustasoltaan joukkueista selkeästi vahvempi, mutta missään nimessä aseeton Chicago ei ole. Peli-ideaa lähdetään hakemaan tällä kerralla vähämaalisuudesta, vaikka molemmilta joukkueilta tulivoimaa löytyy. Chicagolle haaste tulee olemaan suuri, sillä hyökkäyspelaaminen vaikeutuu huomattavasti viimeaikaisiin vastustajiin nähden. Tampa lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta murskavoittoa sille tuskin on luvassa. Pelivalinnaksi nostetaan alle 5,5 maalia, mutta panos kannattaa pitää maltillisena.