NHL la 06.03. klo 04:00

Colorado Avalanche - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Colorado murskavoiton Anaheimista?

Colorado Avalanche kohtaa ensi yönä kotikaukalossaan Anaheim Ducksin. Viime ottelussa Colorado teki odotetun ryhtiliikkeen ja pelasi erinomaista jääkiekkoa. Uskomme tämän vireen kantavan myös Anaheimia vastaan. Pelivalintamme on Coloradon vähintään kahden maalin voitto. Veto osuu, jos Colorado voittaa esimerkiksi 3-1, 4-2 tai 5-0 lukemin.

Edellisessä ottelussa Colorado otti tyylipuhtaan 4-0 voiton San Jose Sharksista. Ryhdistäytymiselle oli tilausta, sillä aiemmin Sharks oli nöyryyttänyt Coloradoa lukemin 6-2. Tappion jälkeen Colorado-valmennus ja -pelaajisto ruoskivat itseään runsaasti median edessä. Uskomme, että tämä ryhtiliike ja itsekurinpalautus kestää pidempäänkin kuin yhden ottelun ajan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Paperilla Colorado on aivan ylivoimainen Anaheimia vastaan. Ducks kuuluu NHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Tasosta kertoo paljon se, että joukkue heitti siirtolistalle viime kauden parhaan pistemiehensä Adam Henriquen. Tällä hetkellä Anaheim on divisioonansa viimeisenä. Joukkue on tehnyt vähiten maaleja ja päästänyt niitä toiseksi eniten. Maaliero on rumasti 21 pykälää pakkasella. Anaheimin paras pistemies Maxime Comtois on tehnyt 15 tehopistettä. Colorado on pelannut vähemmän, mutta joukkueesta löytyy neljä pelaajaa, jotka ovat tehneet tehoja saman verran tai enemmän.

Colorado lähtee otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Anaheimin mahdollisuudet ovat nappionnistumisessa sekä Coloradon floppaamisessa. Emme usko Avalanchen sortuvan ylimieliseen läpsyttelyyn toista kertaa kolmen ottelun sisään. Näin ollen laitamme lapulle Coloradon vähintään kahden maalin voiton.