ti 09.03. klo 04:00

Colorado Avalanche - Arizona Coyotes

Dominoiko Colorado Arizonaa vastaan ilman ykköstähtiäänkin?

Arizona Coyotes pääsee mittaamaan Colorado Avalanchen virettä ensi yön NHL-kierroksella. Coloradoa pidetään yhtenä NHL:n vahvimmista joukkueista, mutta viime aikoina peli on yskinyt pahasti loukkaantumisten vuoksi. Uskomme Avalanchen olevan taistossa vahvempi, mutta kohdevalintamme on riskittömämpi ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Colorado nappaisi voiton kotiin vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Arizona on ollut viime kausina miellyttävä vastustaja Coloradolle. Tämän kauden kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista päättyivät kumpikin Coloradon voittoon. Ottelujen maaliero oli yhteensä 9-5. Joukkueet kohtasivat myös syksyn pudotuspeleissä. Colorado hävisi tuolloin yhden ottelun, mutta muuten pöllytti vastustajaa ankarasti. Ottelusarja päättyi kalliovuorten joukkueen eduksi maalierolla 22-8.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Colorado on kärsinyt viime aikoina useista loukkaantumisista. Merkittävimmät poissaolijat ovat ykkössentteri Nathan MacKinnon ja ykköspakki Cale Makar. Ilman heitäkin maalintekopeli on toiminut erinomaisesti. Viimeisissä kolmessa matsissa Colorado on tehnyt yhteensä 11 maalia. Isoin ongelma on ollut maalivahtipeli. Kakkosvahdin virkaa väliaikaisesti toimittava Hunter Miska on hädintuskin AHL-tasoa. Coloradon onneksi Arizonaa vastaan tolppien väliin odotetaan Philipp Grubaueria.

Ilman ykköstähtiäänkin Colorado on vaikea pala nieltäväksi Arizonalle. Joukkueiden lähihistorian kohtaamiset ovat olleet Coloradon dominointia. Kun Grubauer palaa maaliin, uskomme Avalanchen ottavan kauden kolmannen voiton Arizonasta joko varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareilla.