to 14.01. klo 05:30

Colorado Avalanche - St. Louis Blues

Nappaako mestarisuosikki Colorado avausvoittonsa St. Louisista?

NHL:n ensimmäisellä ottelukierroksella nähdään mielenkiintoinen kamppailu Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välillä. Kumpaakin joukkuetta on veikattu niiden divisioonan kärkisijoille, mutta Colorado lähestulkoon merkitty aina ykköseksi. Kalliovuorten seura on vahvistunut entisestään, kun taas Blues on menettänyt avainpelaajansa. Vetokupongille ruksitetaan siis Coloradon kotivoitto.

Ennen kauden alkua Coloradoa pidetään ylivoimaisena mestarisuosikkina. Viime kaudella Avalanche ylsi läntisen konferenssin semifinaaleihin saakka, ja taipui vasta seitsemännen ottelun jatkoajalla. Toisin kuin monet muut kärkiseurat, Colorado on vielä vahvistunut viime kaudesta. Hyökkäykseen hankittiin kovuutta ja maalintekovoimaa Brandon Saadin muodossa. Devon Toews puolestaan oli viime kaudella New York Islandersin pakiston parhaimmistoa.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Vierasjoukkue Blues on puolestaan heikentynyt viime kaudesta. Seuran ykköspakki Alex Pietrangelo matkasi vapaana agenttina Vegas Golden Knightsin riveihin. Hänen tilalleen hankittu Torey Krug on hieman parempi hyökkäyspäähän, mutta puolustuspäässä hän ei ole lähelläkään lähteneen kapteenin tasoa. Hyökkäyksestä Bluesilta puuttuu ykköstykki. Joukkueen paras maalintekijä Vladimir Tarasenko on sivussa arviolta kaksi kuukautta.

Kauden alussa voimasuhteet eivät ole vielä täysin nähtävillä, kun joukkueet hiovat peliään uomiinsa. Colorado on kuitenkin syystä ylivoimainen mestarisuosikki. Joukkueella on NHL:n paras ykkösketju ja nyt uusien hankintojen myötä maalintekovoimaa on hankittu alempiinkin ketjuihin. Kertoimet eivät heijastele joukkueiden eroa paperilla, joten pelivalintamme on Coloradon kotivoitto.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleColorado Avalanche - St. Louis Blues14.01.2021