NHL pe 19.03. klo 03:00

Colorado Avalanche - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Kaapo Kähkösen lento Coloradoa vastaan?

Colorado Avalanchen ja Minnesota Wildin ensi yön kohtaaminen on erityisen mielenkiintoinen. Coloradosta povattiin suurinta mestarisuosikkia, kun taas Minnesota on yllättänyt kaikki kiekkoseuraajat kauden edetessä. Odotamme matsista tasaväkistä vääntöä. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy 4-1, 3-2 tai 2-1 lukemiin.

Minnesota on ollut viime aikoina todellisessa hurmoksessa. Joukkue pelasi kolme matsia putkeen Arizona Coyotesia vastaan. Niissä vastustaja pystyi tekemään kokonaisuudessaan vain yhden maalin. Minnesotan puolustuspeli on totutusti erinomaista, mutta nyt joukkue on löytänyt tolppien väliinsä todellisen kultakimpaleen. Tulokasvahti Kaapo Kähkösen torjuntaprosentti on 92,7, mutta tilaston on alati nousevassa trendissä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Coloradon ottelut ovat olleet niin ikään vähämaalisia. Viimeisistä kymmenestä matsista kuudessa on tehty alle 5,5 maalia. Joissain otteluissa maalimäärät ovat venyneet, kun Coloradon on ollut pakko peluuttaa varsin luokatonta kakkosvahtiaan Hunter Miskaa. Minnesotaa vastaan torjuntavuorossa on ennakkotietojen perusteella luotettava Philipp Grubauer.

Kähköstä kuumempaa maalivahtia ei tällä hetkellä NHL:stä löydy. Hänen voittoputkensa on jo lähellä tehdä kaikkien aikojen historiaa. Coloradon hyökkäyspeli puolestaan ei ole ollut niin räjähtävää kuin olisi alkukaudesta voinut odottaa. Näin ollen uskomme, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia.