NHL to 25.10. klo 04:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Colorado – Tampa Bay | Avalanchen yllätyshurja draivi joutuu kovaan testiin!

NHL:ssa otellaan torstain vastaisena yönä ainoastaan neljä kamppailua, mutta mielenkiintoa riittää! Kierroksen mielenkiintoisin ja todennäköisesti myös vauhdikkain mittelö käydään Colorado Avalanchen ja Tampa Bay Lightningin välillä. Uhmapelaajat nostaa otteluun kaksi kohdetta pöydälle.
Tampa Bay Lightning on maailman nopein joukkue – loistavasti roolitettu kokonaisuus takaa tulokset
Illan vierasjoukkueen alkukausi on sujunut odotetulla tavalla. Seitsemään kamppailuun on tilille napsahtanut viisi voittoa ja ainoastaan yksi tappio varsinaisella peliajalla. Miksi Tampa Bay sitten on ollut niin vahva?
Kaikki lähtee joukkueen loistavasta roolituksesta sekä viisikkopelaamisen ideologiasta, jota Joe Cooper Lightning-penkin takana suosii. Salamapaidat ovat kentällä kuin takiaisia konsanaan – koko ajan paineistamassa vastustajaa aktiivisemmin tai vähemmän aktiivisesti, tilanteesta riippuen. Pyrkimys on kuitenkin lyhentää vastustajien päätöksentekoaikaa ja altistaa virheille. Tasapainoinen, jopa hyrrämäinen paineistuspelaaminen koko viisikon voimin, jossa pelipaikat vaihtuvat erityisesti hyökkäyspäässä jatkuvalla syklillä, on tuottanut useille joukkueille ongelmia alkukaudesta.
Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä maailman pelinopein jääkiekkojoukkue.
Edellisessä ottelussa Chicago Blackhawks sai kokea Lightningin viisikoiden vyöryn yksi kerrallaan. Toki parannettavaakin Tampa Bayn pelaamisesta löytyy, esimerkiksi puolustuspelin rakenteista, mutta tämänkaltaiset seikat ovat asioita, jotka hieroutuvat kuntoon kauden mittaan.
Vierailijan kapteeni ja henkinen johtaja on Steven Stamkos. Loistava maalintekijä näyttää joukkueelle omilla suorituksillaan ottelusta toiseen esimerkkiä tehden jokaisessa ottelussa hurjan työmäärän. Miehestä on snaipperin lisäksi alkanut viime vuosina kuoriutua ennennäkemätöntä monipuolisuutta, mikä on loistava uutinen Lightningille.
Vaikka Stamkos ei ole tehojen valossa onnistunutkaan alkukaudesta odotetulla tasolla, ei se häiritse lainkaan, sillä potentiaalisia pisteentekijöitä Tampa Baylla on noin kolme kentällistä. Joukkueen jokainen viisikko kykenee kääntämään otteluita joukkueelleen NHL-tasolla. Alkukaudesta onkin korostunut se, että Tampa Bay on – nuorten pelaajiensa ollessa entistäkin valmiimpia – onnistunut aiempaankin totuttua laajemmalla rintamalla.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Huonosti ei ole aloittanut myöskään Colorado – Rantanen sykkii
Coloradolla on allaan loistava tähänastinen alkukausi. Joukkue löytää jatkuvasti uusia tapoja voittaa, mitä on pidetty nykypäivän NHL:ssa kovin haasteellisena. Colorado on lähtenyt alkukaudella kumoamaan väitteitä etenkin siitä, kuinka altavastaajan tulisi jääkiekkoa pelata. Colorado on tehnyt itsestään uskottavan joukkueen tämän kauden NHL:ssa – näin voi todeta, vaikka otteluita on alla vasta yhdeksän. Kuusi voittoa ja ainoastaan yksi tappio varsinaisella ajalla kertovat Avalanchen vahvuudesta.
Suomalaisittain kiinnostava pelaaja, Mikko Rantanen, on jatkanut siitä, mihin hän viime kaudella jäi. Mies on koko NHL:n pistepörssin kärkisijalla yhdessä Toronton Auston Matthewsin ja Bostonin Patrice Bergeronin kanssa. Alkukauteen 16 pistettä (4+12) tehnyt suomalainen on kunnostautunut erityisesti alustamaan osumia, sillä hän on tehnyt jo 12 kertaa esityön joukkueensa osumiin.
Kolme edellistä kamppailuaan voittanut Avalanche joutuu uudenlaisen tilanteen ääreen torstain vastaisena yönä Suomen aikaan, kun leveämateriaalinen ja niin ikään nopeajalkainen, edukseen esiintynyt ryhmä saapuu vierailulle. Lightningin materiaalin leveys on asia, jollaista Coloradolla ei ole, Tampa on hallinnut pelin virtausta oikeastaan jokaisessa kuluvalla kaudella pelaamassaan ottelussa.
Vierasvoitolle on tarjolla kerroin, jota ei sivuuteta!
Verrattain laajemmalla materiaalilla operoivaa Tampa Bayta vastaan sitkeä Coloradokaan ei tule voimaan mitään, sillä niin vahvoja ovat salamapaitojen alkukauden esitykset olleet. Vaikka Colorado on pelannut myös hyvin, on Lightning sille liian iso pala kakkua.
Ensimmäinen pelivalinta on vierasvoitto ja toinen pelivalinta on Tampa Bayn maalimääräksi vähintään neljä osumaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ