NHL su 14.03. klo 23:00

Columbus Blue Jackets - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Columbus oli viime yönä vahvempi tasaisen taiston jälkeen!

Illalla tarjoillaan jälleen huippukiekkoa, kun Columbus Blue Jackets ja Dallas Stars asettuvat vastakkain. Kaksikko kohtasi viime yönä, joten lepoaika jää molemmilta vähiin. Ottelu oli varsin tasainen ja myös ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta, jossa Columbus oli lopulta vahvempi. Dallasilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet kuitata tappio, sillä se on tällä hetkellä joukkueista vahvempi ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Ensimmäinen erä mentiin hieman Dallasin hallinnassa, mutta Columbus pääsi kuitenkin ensimmäisenä tulostaululle Max Domin osumalla. Vieraat tuli tasoihin erän loppupuolella ja myös toisen erän ensimmäisestä maalista vastasi Dallas. Erän lopulla Columbus hyödynsi vieraiden nukahdukset kahdesti. Kolmannen erän ainoa maalii merkattiin Dallasille, vaikka kotijoukkueelta Emil Bemström pääsi hakemaan johto-osumaa rangaistuslaukauksella. Voittomaalin iski jatkoajan viimeisillä sekunneilla Zach Werenski.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbukselle viimeajat on olleet vaikeita, joten voitto maistuu varmasti hyvältä. Omassa päädyssä se on usein vaikeuksissa ja viimeistelyn ontuessa pelaaminen on tuskaista. Parissa edellisessä ottelussa maalintekopeli on toiminut ja sitä joukkueelta vaaditaan myös jatkossa, sillä puolustuspäässä onnistumisille ei ole takeita. Dallas puolestaan on saanut viime aikoina pelaamista paremmalle tasolle, mutta tulokset antaa edelleen odottaa. Edelliset viisi ottelua se on pelannut varsin hyvin, mutta voittoja on kertynyt ainoastaan kaksi. Parhaimmillaan Dallas puolustaa loistavasti, mutta suoritustaso vaihtelee paljon.

Viime yön voitto oli Columbukselle varmasti helpottava, sillä muuten joukkue on tällä hetkellä melko syvissä vesissä. Vieraiden pelillinen taso on paranemaan päin, mutta nyt pitäisi alkaa tuloksia saamaan. Pelivalintaa lähdetään hakemaan Dallasin lopullisen voiton puolelta, mutta panos kannattaa pitää maltillisena.