ke 03.03. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings

Kummankaan joukkueen hyökkäyspeli ei ole kukoistanut!

Tulevana yönä Columbus Blue Jackets lähtee katkaisemaan viiden ottelun tappioputkea, kun sen vieraaksi saapuu Detroit Red Wings. Detroit on voittanut viidestä edellisestä ottelusta kolme, mutta pelillisesti sen taso ei ole ollut kovinkaan korkealla. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla, mutta siitä huolimatta kaksikko tuskin maalijuhliin ryhtyy.

Columbuksen viime ajat on olleet vaikeita, kun edellisistä kahdeksasta ottelusta se on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden. Maaliodottaman osalta se on ollut vaisu läpi kauden, mutta etenkin viimeisimmissä otteluissa maalinteko on ollut tuskallisen vaikeaa. Laatupelaajia siltä kuitenkin löytyy. Detroitia vastaan Columbuksella on hyvä mahdollisuus saada ketsuppipullo auki, mutta usein vaikeina aikoina myös itseluottamus maalipaikkojen auetessa on kateissa. Puolustuspelaamisen on myös oltava kohdillaan, sillä 23 ottelussa sitä vastaan on tehty peräti 77 maalia.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Detroit pelasi muutaman ottelun tuloksellisesti varsin hyvin, mutta viimeisimmässä kamppailussa Chicago Blackhawksin tehokas viimeistely sai sen näyttämään vielä entistäkin huonommalta. Vieraat on viime aikoina saanut kärkinimien ulkopuolelta onnistumisia, mutta kyseessä on ollut enemmänkin kiekkojen pomppimisesta suotuisasti eikä niinkään hyökkäyspelin parantumisesta. Detroit tosin on ollut läpi kauden hieman epäonninen maalipaikkoihin nähden, mutta se selittyy osittain heikolla pelaajamateriaalilla. Columbusta vastaan Detroitilla on hyvä mahdollisuus nollata edellinen murskatappio, mutta maalinedustan puolustuksen on parannuttava.

Molemmille joukkueille maalinteko on ollut varsin haastavaa eikä illan ottelusta kannata välttämättä suurta maali-iloittelua odottaa. Molempien puolustuspelaamisessa on runsaasti parannettavaa, mutta tällä kerralla pelivalintaa lähdetään hakemaan vähämaalisuudesta. Panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena.