NHL pe 12.03. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Syventääkö Florida jälleen Columbuksen tuskaa?

Columbus Blue Jackets kohtaa ensi yönä Florida Panthersin toista kertaa putkeen. Edellinen ottelu päättyi Floridan 4-2 voittoon. Uskomme Panthersin olevan tälläkin kertaa vahvoilla, ja pelivalintamme on Floridan vierasvoitto.

Columbus on yksi NHL:n tämän hetken kriisijoukkueista. Viimeisistä kymmenestä ottelusta on irronnut vain kolme voittoa. Isoimmat ongelmat ovat hyökkäyspäässä. Joukkueen itseluottamus on pahasti kateissa, mikä näkyy etenkin Patrik Laineen pelaamisessa. Viimeisissä kymmenessä matsissa Columbus onkin tehnyt vain 2,3 maalia ottelua kohden. Edellisessä Florida-ottelussakin Columbus sai toimitettua kiekkoa maalille 40 kertaa, mutta laukausten määrän lisäksi tarvitaan laatua.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Florida puolestaan on yksi NHL-kauden suurimmista yllättäjistä. Joukkue on osoittanut pieniä hidastumisen merkkejä, mutta silti Panthers on tukevasti kiinni keskisen dibisioonan kolmospaikassa. Joukkue on kerännyt tähän mennessä puolet enemmän sarjapisteitä kuin Columbus. Suurin yksittäinen tekijä menestyksen takana on ollut 26-vuotias maalivahtinuorukainen Chris Driedger. Hän antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ilta toisensa jälkeen toisin kuin kallis ykkösvahti Sergei Bobrovski.

Florida on hyvä esimerkki siitä, että missään ei tarvitse olla paras menestyäkseen. Joukkueen ylivoima-, alivoima ja maalintekopeli ovat NHL:n ylempää keskiluokkaa, mutta yhdistettynä paketti on erittäin vahva. Columbus sen sijaan tuskailee vuoron perään jokaisella pelin osa-alueella. Pidämmekin Floridaa selvänä ennakkosuosikkina illan otteluun.