la 06.10. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

NHL: Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes | Blue Jackets vaarallinen

NHL jatkuu parilla ottelulla ensi yönä. Toinen ottelu pelataan Columbus Blue Jacketsin ja Carolina Hurricanesin välillä. Molemmille kyseessä on kauden toinen ottelu.
Columbus on nyky NHL:n kärkijoukkueita. Joukkueen GM Jarmo Kekäläinen on rakentanut jooukkuetta kärsivällisesti kohti Stanley Cupia, ja nyt rupeaa ola tuloksen tekemisen aika. Varsinkin puolustus on laadukas.
Puolustuksen johtohahmot ovat Seth Jones ja Zach Werenski. Kaksikosta edellä mainittu Jones tosin on ottelusta sivussa alavartalovamman takia. Muutenkin puolustus on hyvin liikkuva, joka on hyvin organisoitu nykykiekon vaatimuksiin.
Maalinsuulla suurinta vastuuta kantaa Sergei Bobrovsky. Kakkosvahtina pelaa Joonas Korpisalo, jolta kaivataan tällä kaudella parempia otteita. Joukkueen huolenaiheena onkin varmasti se, ettei Bobrovskylla ole solmittuna jatkosopimusta ensi kaudeksi. Bobrovskyn lähtö olisi valtava takaisku koko organisaatiolle.
Hyökkäyksen kulmakiviä ovat Nick Folingo, Cam Atkinson, Artemi Panarin ja sensaatiomaisen viime kauden pelannut Pierre-Luc Dubois. Viime kauden jälkeen Kekäläisen ei ole varmasi tarvinnut enää perustella Duboisin varaamista ennen Jesse Puljujärveä. Panarin oli kekäläiseltä hyvä haku, mutta Bobrovskyn ohella myös Panarinin kanssa olisi jatkosopimus vielä neuvoteltavana.
Venäläisten lähtö olisi luonnollisesti valtava taklaisku ensi kaudelle, ja aina on riskiä, että nämä asiat vaikuttavat pukukopin kemiaan.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Carolinaa on viime vuosina veikattu poentiaaliseksi yllättäjäksi, mutta toistaiseksi tulos on ollut laihaa. Myöskään tällä kaudella joukkue ei lukeudu suosikkien joukkoon. Hyökkäyksessä duo Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen muodostavat kenties yhden sarjan pelätyimmistä parivaljakoista, mutta sen jälkeen on hiljaisempaa. Kokenut Justin Williams on joukkuieen henkinen johtaja yhdessä Jordan Staalin kanssa. Molemmat ovat myös tärkeitä pelaajia kaukalossa.
Puolustuksessa Jacob Slavin tuo puolustuspäähän uskottavuutta. Kesän hankinta Dougie Hamilton oli kesän ykköshankinta, joka on vaarallinen hyökkäyspäässä. Myös Justin Faulk on kiekon kanssa vaarallinen, mutta kiekottomana mieheltä nähdään välillä aikamoia hasseja.
Suurin kysymysmerkki Carolinassa on kuitenkin tolppien välissä. Viime kaudella odotettiin, että Scott Dartling olisi ratkaisu maalivahti ongelmiin, mutta miehestä ei ollut ykkösmaalivahdiksi. Takana omaa mahdollisuutta odottaa Petr Mrazek.
Otteluun suosikki on kotijoukkue. Se on materiaaliltaan laadukkaampi, ja ennen kaikkea laajempi. Carolinan peli ei ole ollut vielä valmista, ja ratkaisupaikoissa joukkue on hyytynyt. Hyökkäyksen kiistaton kapellimestari on Aho, mutta myös muiden kuin suomalaisten on noustava esiin. Maalivahtipelissäkin Columbus pyyhkii Carolinalla lattiaa.
Lapulle siis Columbus sekä kotijoukkueen maalit yli 3,5. Carolinan pelaaminen on paikoin hyvin epävarmaa, ja Columbukselta löytyy tarvittavaa taitoa viimeistellä paikoista. Lisäksi lapulle yli 1,5 ylivoimamaalia, joka antaa näin kauden alussa varsin hyvää kerrointa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ