NHL la 17.11. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Dallas Stars – Boston Bruins | Molempien alakerrassa pahoja aukkoja – paljon maaleja?

Tulevan yön NHL-kierroksella kohtaa kaksi repaleista joukkuetta, kun Dallas Stars isännöi Boston Bruinsia. Peliesityksiltään ja tuloksiltaan joukkueet ovat esiintyneet samankaltaisesti, mutta yksi tilasto kääntää Starsin ennakkosuosikiksi.

Dallas Stars on läntisen konferenssin kolmanneksi paras kotijoukkue

Dallasin pelaaminen on selkeästi kehittymään päin, mutta kotitilastokolmonen kärsii loukkaantumisista. Sivussa ovat ainakin puolustajat Stephen Johns, Connor Carrick, Marc Methot sekä John Klingberg.
Alakerran vajaamiehitys kelpaa suomalaisittain, sillä loukkaantumisten myötä Esa Lindellin, Julius Hongan sekä Miro Heiskasen muodostaman pakkikolmikon rooli nousee merkittävästi Starsissa. Edellisissä otteluissaan joukkueen pelillinen taso on säilynyt kohtuullisesti ja näkyvin poissaolija on Klingberg, joka on merkittävä palanen Dallasin kiekollista pelaamista.
Hyökkäyspäästä joukkueelta ovat sivussa Martin Hanzal sekä Devin Shore.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tähtipaidat löytyvät tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta. Kerättyjä pisteitä joukkueella on 18:aan pelattuun otteluun 20 maalierolla 51–50.

Boston on ollut surkea vieraissa – vasta 11. itäisen konferenssin tilastossa

Bruinsin pelaaminen ei ole vieraskentällä syttynyt, kun joukkue on yhdeksään vieraskamppailuun onnistunut saalistamaan ainoastaan kahdeksan pistettä. Vieraissa maaliero on reilusti pakkasella (19–27), mutta kaikki ottelut huomioiden konferenssinsa viidenneltä tilalta löytyvän joukkueen, maaliero on huomattavasti plussan puolella (56–47).
Bostonin heikkous vieraskentillä on erikoista, koska siltä on aiemmilla kausilla totuttu näkemään kokonaisvaltaista tuloksellista pelaamista kautta linjan – niin kotona kuin vieraissa. On toki odotettavaa, että tilasto myös vieraissa tulee Bruinsin osalta tasoittumaan kauden mittaan, mutta tällä hetkellä tilanne on tämä.
Bruins painii jopa isäntiä pahemmassa loukkaantumissumassa, kun sivussa ovat avainpuolustajista kapteeni Zdeno Chara sekä Charlie McAvoy. Alakerta on muutoinkin revitty, sillä Kevin MillerBrandon Carlo ja suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen kärsivät niin ikään loukkaantumisista.
Kupongille isketään isäntäjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla sekä molempien joukkueiden alakerran loukkaantumisten johdosta uskottava runsas maalimäärä.