NHL ke 10.03. klo 03:30

Dallas Stars - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallasille viimeajat on olleet tuloksellisesti vaikeita!

Tulevana yönä Dallas Stars saa vastaansa Chicago Blackhawksin. Dallasille kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo, kun puolestaan vieraat on esiintyneet odotuksia selkeästi paremmin. Tällä hetkellä joukkueiden välinen tasoero on todella pieni ja siksi myös vieraiden lopulliselle voitolle tarjolla olevat kertoimet kelpaavat peleille.

Dallasille viime ajat on olleet tuloksellisesti vaikeita, mutta pelillisesti se on esiintynyt ihan kelvollisesti. Viimeistely on ollut tuskaista, mutta Columbus Blue Jacketsia vastaan se sai maalihanat auki ja edellisessä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan se pelasi hyvin, mutta lopulta kolmannen erän huikea kiri ei voittoon riittänyt. Potentiaalia parempaan löytyy runsaasti, mutta tällä hetkellä ei vaan kulje. Chicagon puolustuksesta löytyy ajoittain runsaasti aukkoja, joten paikkoja varmasti aukeaa, mutta viimeistelyyn olisi löydettävä tehokkuutta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Chicago on viime aikoina iskenyt maaleja kovaa tahtia ja se pelasi edelliset kolme ottelua Tampa Bay Lightningia vastaan varsin hyvin. Kahdessa ensimmäisessä se esiintyi hyvin ja kolmannessa se pääsi jopa 3-0 johtoasemaan, mutta lopulta Tampan ylivoimapeli oli sille liikaa. Vieraiden materiaali ei ole erityisen laaja, mutta tehokkuutta siltä on löytynyt etenkin kärkinimien ansiosta. Chicago harvemmin pelejä täysin dominoi, mutta se pystyy pelaamaan tasaisia otteluita itseään vahvempia joukkueita vastaan. Maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa, sillä Chicagoa vastaan usein lauotaan paljon.

Dallas lähtee heikosta vireestä huolimatta otteluun ennakkosuosikkina, mutta Chicago on jo kahdesti sen kaatanut tällä kaudella ja sillä on siihen hyvät mahdollisuudet myös tulevana yönä. Pelivalinnaksi nostetaan Chicagon lopullinen voitto, mutta panos kannattaa pitää maltillisena.