pe 12.03. klo 03:30

Dallas Stars - Chicago Blackhawks

Chicago jäi jalkoihin edellisessä kohtaamisessa, mutta tarjolla on uusi mahdollisuus

Dallas Stars ja Chicago Blackhawks kohtasivat toissa yönä ja tuolloin ottelu päättyi Dallasin 6-1 murskavoittoon. Kyseessä oli toinen perättäinen ottelu, kun Chicagoa vastaan tehtiin kuusi maalia. Onnistuuko vieraat pääsemään takaisin hyvään rytmiin, vai saako Dallas vihdoin toisen perättäisen voiton ensimmäistä kertaa sitten aivan kauden alun?

Edellisessä ottelussa Dallas asettui kuskin paikalle heti ottelun alussa, kun Joel Kiviranta vei kotijoukkueen johtoon. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 2-0 lukemissa. Vieraat sai hyvän alun toiseen erään ja onnistui myös maalinteossa, mutta lopulta Dallas otti hallinnan ja osui erän puolenvälin kohdilla kolmesti. Kolmannen erän ainoasta osumasta vastasi Roope Hintz.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

Dallasille kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo, mutta viimeisimmissä otteluissa se on saanut myös tulosta aikaan ja etenkin maalinteko on sujunut hyvin. Dallas onnistui hyödyntämään Chicagon virheet, joita on luultavasti luvassa myös tulevassa ottelussa. Puolustuspäässä sen on kuitenkin oltava hereillä, sillä tulivoimaa vierailta löytyy ja edellisessä ottelussa maalivahti Anton Khudobin joutui venymään muutamaan huippupelastukseen. Chicagon otteluissa ollaan viime aikoina juhlittu maaleilla eikä se ole pystynyt parhaimpaansa puolustuspäässä. Se kuitenkin on osoittanut kykynsä taistella illasta toiseen, vaikka kahdessa edellisessä ottelussa lukemat on ollet rumat.

Dallasin murskavoitosta huolimatta ottelun lähtökohdat on melko tasaiset, mutta vieraiden puolustuspelaaminen herättää kysymysmerkkejä. Maalintekotaitoa Chicagolta kuitenkin löytyy, mutta samanlaisia maalipaikkoja ei ole varaa antaa tulevana yönä. Pelistä voidaan odottaa edellistä tasaisempaa. Pelivalintaa lähdetään tällä kerralla hakemaan runsasmaalisuudesta. Dallas on parhaimmillaan loistavasti puolustava joukkue, mutta vieraiden kärkinimet pystyy sitä kuitenkin koettelemaan. Dallas on saanut hyökkäyksen osalta itseluottamusta kuntoon, joten Chicagon maalilla oletettavasti aloittavalle Kevin Lankiselle voidaan odottaa kunnon iltapuhdetta.