NHL su 07.03. klo 03:00

Dallas Stars - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö Dallas jo viidennen matsin putkeen?

Dallas Stars ja Columbus Blue Jackets ottavat toisistaan jälleen mittaa ensi yönä. Kumpikin joukkue on ollut viime aikoina kriisin partaalla, ja odotamme matsista tasaista kamppailua. Kertoimissa Columbusta pidetään selvänä altavastaajana ja hyödynnämme tämän. Pelivalintamme on Columbuksen vierasvoitto.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Dallas on voittanut vain yhden. Joukkueen itseluottamus on aivan kadoksissa, ja vaikka joukkue hallitseekin kiekkoa, maalipaikkoja tai maaleja ei synny millään ilveellä. Haastamiset puuttuvat ja Dallas tyytyy laukomaan huonoista sektoreista.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Dallas ja Columbus kohtasivat edellisessä ottelussa. Tuo kohtaaminen päättyi Columbuksen 3-2 voittoon. Laukauksetkin jakautuivat varsin tasan, kun Dallas kirjautti 24 kutia maalia kohti ja Columbus 22 laukausta. Esimerkiksi Tampa Bayta vastaan Dallas vei pelinhallinnan paljon selvemmin voittaen laukaukset 28-19. Niinpä kiekonhallinnan tilastoa ei kannata liikaa miettiä, kun se ei käänny laadukkaiksi maalipaikoiksi.

Dallasin kaudesta on vaarassa tulla täysi pannukakku. Vahvasti ei ole Columbuskaan esiintynyt, mutta joukkuetta on vaikea nähdä altavastaajana tässä kamppailussa. Kolmosen kerroin on houkuttava kerroin Dallasin viidennelle peräkkäiselle tappiolle, ja Columbuksen vierasvoitolle.