NHL to 04.03. klo 03:30

Dallas Stars - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Dallas kolmannen kerran putkeen nollille?

Dallas Stars kohtaa ensi yönä kotihallissaan Columbus Blue Jacketsin. Kumpikaan joukkue ei ole viime aikoina maaleilla juhlinut, ja odotamme trendin jatkuvan, Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-1, 3-2 tai 2-0 lukemiin.

Dallas on jäänyt nollille jo kaksi kertaa putkeen. Ylipäätään joukkueen pelit ovat olleet pääosin vähämaalisia. Dallasin hyökkäys- ja ylivoimapeli sakkaavat pahasti, mutta puolustus toimii erinomaisesti. Viimeisissä viidessä Dallasin matsissa on tehty 3,8 maalia ottelua kohden.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbuksen hyökkäys on kärsinyt samaan tapaan tukkoisuudesta. Edellisessä ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan Columbus sai lyötyä taululle neljä osumaa. Sitä edeltävissä kolmessa matsissa Columbus teki yhteensä kaksi maalia. Columbuksen suurin ongelma on sentteriosastolla. Peliä tekevä ykkössentteri puuttuu joukkueesta kokonaan

Etenkin Dallasin maalinteon tuska on käsinkosketeltavaa. Tampa Bayta vastaan tolpat kilisivät useaan otteeseen. Vaikka Dallas hallitsi peliä, laadukkaat maalipaikat jäivät aivan minimiin. Columbus on kärsinyt myös lähihistoriassa pahoista maalinteko-ongelmisa. Näistä syistä uskomme, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia.