la 07.03. klo 21:00

Dallas Stars - Nashville Predators

Syventääkö Nashville Dallasin kriisiä entisestään?

Dallas Stars on ollut viime aikoina isoissa vaikeuksissa NHL:ssä, kun joukkue viilettää jo neljän ottelun tappioputkessa. Samaan aikaan vierasjoukkue Nashville Predators on saanut rivejään järjestykseen, ja joukkue on noussut tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Kumpikaan joukkueista ei ole lähellä NHL:n kuntopuntarin kärkeä, mutta Nashvillen pudotuspelikiima tekee siitä varsin houkuttelevan kohteen.

Dallasia on vaivannut koko kauden jatkuvat maalinteko-ongelmat. Viimeisissä neljässä ottelussaan joukkue on heiluttanut maaliverkkoja vain kahdeksan kertaa. Nashville jätti Starsin joukkueiden viimeisessä kohtaamisessa kokonaan nollille. Koko kauden aikana Dallas on tehnyt vain 178 maalia, joka on koko NHL:n viidenneksi huonoin lukema. Isoa notkahdusta Stars ei maalinteossa kestä pitääkseen voittavan rekordinsa yllä, niin kuin nyt on nähty.

Nashvillellä on ottelussa erityisen kova panos. Nashville on vain kahden sarjapisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, mikä näkyy myös jäällä. Joukkue todisti edellisessä 2-0 voitossa Dallasista pelaavansa jo nyt niin tosissaan, aivan kuin pudotuspelit olisivat Nashvillen osalta jo alkaneet. Predators pelasi kypsästi ja kaikki osa-alueet toimivat erinomaisesti yhteen, vaikka viimeistelyssä jäikin vielä petrattavaa.

Kahden NHL:n etelän joukkueen viime ajat ovat olleet vaikeat. Nashville on kuitenkin jo osoittanut saaneensa pakettinsa kasaan, kun Dallas on vielä keskellä kautensa synkintä vaihetta. Motivaattoritekijäkin on Nashvillen puolella, kun joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä kaikista otteluista päästäkseen pudotuspeleihin. Dallasilla samanlaista epätoivoa ei ole, kun pudotuspelipaikka on pitkälti jo taskussa erinomaisen alkukauden ansiosta. Erityisen houkuttelevan Nashvillen voitosta tekee maistuva kerroin.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>